Алуминиев радиатор на глидери H500

Артикул номер:

15,45 лв.

Алуминиев радиатор на глидери H500

Алуминиев радиатор за отопление H500 милиметра. . Посочената цена е за бройка алуминиев глидер. Пакетирани са в кашони по десет броя. С опция за поръчка на колкото броя единични глидери желаете.

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Алуминиевият глидер е в опаковки по 10 броя . Висококачествена изработка която е конкурентна а и задминаваща повечето италиански такива.

Възползвайте се от този алуминиев радиатор, ще Ви даде максимален комфорт на изключителна цена. Дизайнът е съобразен с най-новата тенденция в тази област . Монтирате ли пелетни или газови отоплителни съоръжения  използването на алуминиеви радиатори ще Ви даде голяма икономия на гориво. Лекотата му позволява да се монтира на всякакъв вид стени включително гипсокартон. Белият му цвят ще предаде уют и стил на Вашият дом .  Модулният му тип ще Ви даде свободата да избирате и създавате исканата от вас дължина или мощност .

За да завършите пълната окомплектовка на Вашият радиатор са Ви нужни още няколко компонента

1. Комплект за монтаж на алуминиев радиатор

2. Радиаторен кран / препоръчваме с термоглава / - не се монтира при отопление на твърдо гориво !

3. Конзола с дюбел

Като фирма занимаваща се и с монтаж и изграждане на отоплителни системи ние ще Ви препоръчаме ползването на горе споменатите компоненти. Наблягаме на едно много важно нещо - Не използвайте термоглави при отоплителни системи на твърдо гориво без буфер. При комбинация с термоглави и стаен термостат ще спестите много от горивото ползвано за отопление - пелети, газ, биогаз и други.

Гаранция 2 години ! Внос от Испания

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: