ПВЦ Коляно бяло на 45°

Артикул номер: ПВЦБ Дъга

0,83 лв.

ПВЦ коляно бяло на 45° с муфа е предназначен за мръсна вода. Изработен от висококачествено PVC, който издържа на киселини и температура до 90градуса.

Дебелината на стената е 3.2мм, който го прави приложим при полагане под земята.

Предлага се в диаметри на Ф50, Ф75, Ф110 и Ф160.

Цвят: бял

Материал: PVC

избери размер
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ПВЦ Коляно бяло на 45° е висококачествено коляно от поливинилхлорид, предназначен за монтиране във вътрешна и външна канализационна система.

ПВЦ Коляно бяло на 45°  променя завоя на канализационния тръбопровод под ъгъл от 45 градуса, транспортирайки канализацията вътре в жилищни, административни, промишлени сгради.

Той е изработен от полимерни сплави и е в състояние да издържи на силни натоварвания при огъване и налягане, има твърдост, перфектно издържа на ниски температури и е устойчив на химическа промени.

Свързването на предоставения продукт се осъществява чрез О-пръстен и се постига с най-висока надеждност и херметичност. Материалът на фитинга не подлежи на корозия и ще може да остане във всякакъв вид почва за много дълго време.

Монтажът му е много прост и не изисква участието на специални тежки строителни техники.

Гладките външни и вътрешни повърхности дават на тръбните продукти голяма пропускателна способност, предотвратявайки запушването.

Изпускателният материал не се корозира от агресивни среди и има ниска топлопроводимост.

Изходът на канализацията е изработен от висококачествени суровини, което определя неговата здравина, надеждност и дълъг експлоатационен живот.

Предимства:

Леко тегло, достъпна цена, устойчивост на натиск до 10 бара - това са всички отличителни черти на нашите фитинги. При производството на тези фитинги е използван непластифициран поливинилхлорид - екологичен и висококачествен материал, който отговаря на всички стандарти.

Материалът има ниска химическа активност, корозия, ръжда и варовикови отлагания не се образуват върху него. Благодарение на висококачествените производствени технологии, нашите фитинги имат добра здравина и високи технически характеристики. Гладка вътрешна повърхност, която предотвратява образуването на плака вътре. При правилно съхранение завоите запазват първоначалната си форма, здравина, температура и химични свойства за дълго време.

100059213

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: