ПВЦ Коляно оранжево Ф50/87.5°

Артикул номер: 10004047

0,60 лв.

ПВЦ Коляно оранжево Ф50/87.5° предназначен за изграждане на канализационни и отпадъчни води. Висококачественият PVC материал осигурява отлична защита срещу корозия и химични реакции.

Материал: ПВЦ

Диаметър: 50мм

Цвят: оранжев

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ПВЦ Коляно оранжево Ф50/87.5° е идеалното решение за свързване на тръби в PVC канализационни мрежи, предлагайки комбинация от химическа устойчивост и надеждност.

ПВЦ Коляно оранжево Ф50/87.5° е идеалният избор за канализационни проекти, осигуряване на изключителна производителност и безпроблемна работа.

С диаметър 50 мм и ъгъл на отводняване 87.5 градуса е идеален за различни приложения в изграждането и обновяването на канализационни мрежи.

С муфираната част позволява лесно отстраняване, улесняване на поддръжката и достъпа до системата.

Уплътняването се извършва с помощта на еластомерни гумени пръстени, осигуряващи безопасност и дълготрайна работа, дори при трудни условия на работа.

Висококачественият PVC материал осигурява отлична защита срещу корозия и химични реакции.

Гладката вътрешна повърхност осигурява гладка циркулация на течностите, като по този начин намалява загубите на налягане и подобрява ефективността на системата.

Леката конструкция на този монтаж го прави лесен за работа и транспортиране, което прави монтажа по-ефективен и удобен.

Еластичният и гъвкав материал позволява адаптиране към различни условия на монтаж и температурни промени.

Проектиран за лесен и бърз монтаж, този монтаж предлага намалена работна ръка за монтаж, спестявайки време и усилия в процеса на изграждане на канализационната мрежа.

10004047

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: