ПВЦ Тръба ф110x1.8мм оранжева 4м

Артикул номер: 10004074

19,70 лв.

ПВЦ Тръба с диаметър ф110 и дебелина на стената 1.8мм, цвят оранжев с муфирана част за съединяване в канализационните системи. Изграден от висококачествено пвц материал устойчив на високи температурни разлики като не е податлив срещу корозия.

Диаметър: 110мм

Работно налягане (PN): 10 bar

Дебелина: 1.8 мм

дължина: 4метра 

Материал: PVC-U поливинилхлорид

Цвят: оранжев

Посочената цена е за цяла тръба от 4 метра!

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ПВЦ Тръба ф110x1.8мм оранжева 4м е предназначена за изграждане на вътрешна канализационна система. 

ПВЦ тръба муфирана 1.8мм е вид поливинилхлоридна тръба, която свързва всички водопроводни елементи с вертикално положение вътре в къщата. Те са инсталирани в системата с помощта на канализационни разклонители, колена и преходи. Тръбите и фитингите се комбинират с помощта на гнездо, което включва гладкия край на тръбата или фитинга. Висока надеждност и херметичност на връзката се постига и с помощта на каучуков пръстен.

Монтажът на тръбите е много прост и не изисква специални знания или умения.

Сравнително гладката повърхност вътре осигурява безпрепятственото преминаване на твърди части, които са част от фекалната вода, което допълнително води до запушвания.

Канализационните тръби от полипропилен имат благородни характеристики, имат повишена химическа устойчивост, лесни са за транспортиране и съхранение, леки са и имат гладка повърхност. Тръбите, изработени от този материал, лесно се преместват от място на място и се инсталират.

Срокът на експлоатация на тръбопроводите е най-малко 50 години, ако се спазват условията за неговото използване.

Предимства:

Леко тегло, достъпна цена, висококачествен материал - това са всички отличителни свойства на нашите тръби. При производството на тези тръби  е използван непластифициран поливинилхлорид - екологичен и висококачествен материал, който отговаря на всички стандарти. Материалът има ниска химическа активност, корозия, ръжда, варовикови отлагания не се образуват върху него. Благодарение на висококачествените производствени технологии, нашите тръби имат добра якост и високи технически характеристики и имат ниско ниво на абсорбция на влага. При правилно съхранение нашите тръби запазват първоначалната си форма за дълго време, благодарение на което оригиналният диаметър на прохода на тръбопровода се поддържа през целия му експлоатационен живот.

10004074

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: