Лепило за PVC тръби TANGIT

Артикул номер: 4015000070096

11,66 лв.

Лепило за пвц тръби, улуци, профили, заготовки и плочи от твърдо PVC и за канализационни тръби от ABS/ASA (акрилнитрил-бутадиен-стирол/акрил-каучук-стирол-акрилнитил).

Опаковка : 125гр

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Лепило за PVC тръби TANGIT e специално лепило за тръби, улуци, профили, заготовки и плочи от твърдо PVC. Служи и за канализационни тръби от ABS/ASA (акрилнитрил-бутадиен-стирол/акрил-каучук-стирол-акрилнитил). Издържа на киселини и основи. Изпитване на якост: най-рано след 24 часа след поредното залепване. Разход за залепване на 100 сглобки: 0,8-5,2 кг в зависимост от диаметъра на тръбата.

Опаковка 125 гр.

Употреба: залепваните повърхности трябва да са сухи, чисти и обезмаслени. Нанася се бързо и равномерно (разпределя се с четка) върху двете повърхности. При улуци лепилото се нанася на вълнообразна линия. Залепваните части се съединяват веднага и се притискат/ фиксират за кратко време.

Отворено време: 4 минути. Излишното лепило се отстранява веднага след фиксирането. Време на изчакване преди последваща обработка: минимум 5 минути (15 минути при температура под +10°C).

Изпитване на якост: най-рано след 24 часа след поредното залепване. Да не се използва продуктът, ако се е втвърдил вследствие загубата на разтворители. Да се спазват указанията за работа на производителите на PVC елементи.

4015000070096

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: