ПВЦ Тръба ф110x2.2мм оранжева

Артикул номер: ПВЦ Тръба ф110x2.2мм оранжева

7,73 лв.

ПВЦ Тръба с диаметър ф110 и дебелина на стената 2.2мм, цвят оранжев с муфирана част за съединяване във вътрешните канализационните системи.

Изграден от висококачествено пвц материал устойчив на високи температурни разлики като не е податлив срещу корозия.

Посочената цена е за една пръчка с дължина: 1м, 2м и 3метра!

Избери
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ПВЦ Тръба ф110x2.2мм оранжева е предназначена за изграждане на вътрешна канализационна система. 

ПВЦ тръбите муфирани 2.2мм са вид поливинилхлоридна тръби , които свързват всички водопроводни елементи с вертикално положение вътре в къщата.

Единият край на тръба ф110 оранжева е муфирана, което позволява лесна сглобка с фитингите за нея. Материалът от който е изработена позволява нагряването на не муфираната част и прилагането на фитинги към нея. Подлежи на на залепване. Широко разпространена е в ВиК инсталациите и е добре позната на пазара.

Тръбите, изработени от поливинилхлорид /PVC/, трайно са изместили стоманените и чугунените както в битовата, така и в обществената канализация. Това стана факт поради няколко основни предимства на PVC тръбите, а именно: те са по-трайни, имат срок на експлоатация над 50 години; не корозират; свързването им е лесно, бързо и евтино; устойчиви са на въздействието на химични и биологични вещества; могат да се полагат при температури под 0°С, като същевременно са устойчиви на температури до +60°С; притежават добри хидравлични свойства вследствие на гладкостта на вътрешните стени; масата им е малка, което облекчава транспортирането, местенето и монтажа; имат малък коефициент на топлинна проводимост, което позволява да се полагат на по-малка дълбочина; устойчиви са на механично въздействие и са добър ел. изолатор; поддържат се почти без разходи; дават възможност за рециклиране.

100059893

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: