5 KW система за дома SMA

Артикул номер:

8320,00 лв.

Фотоволтаична мини система за производство на ток с SMA SB 5.0 - AV-41 инвертор и 15*325Wp фотоволтаични панела. Пълен комплет!

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/
Вземи на изплащане с TBI
на 12 вноски по 776.53 лв.

Тази малка централа ще работи заедно  с Вашата съществуваща мрежа в дома. Интересното при този тип решение е ,че тя в приоритет винаги взема производството на ток от фотоволтаиците а евентуалният  недостиг го компенсира от мрежата. Когато пък не ползвате а произвеждате умно устройство Sunny Home Manager 2.0 гарантира, че няма да върнете в системата на ЕРТо ток. Сравнително достъпна инвестиция чрез която ще спестите много пари. За вас токът произведен от централата Ви остава дълги години постоянен. Много хитро решение без акумулатори. През деня пестите ток на максимум а нуждите вечерта си ги набавяте от енергото. Отпада голямата инвестиция за батерии. Батериите също се водят и консуматив а най-качественните не живеят реално повече от 10 години. Немска технология която ще Ви даде удоволствието да плащате значително по-малко ток. Много подходяща за офиси, магазини, заведения които основните им посетители и работно време е през деня.Пакета от 5 киловата е много подходящ за клиенти ползващи за отопление и охлаждане климатици или термопомпи. Различното при инверторите на SMA е ,че получавате безплатен мониторин през портал в сайта им. Всеки ден инвертора Ви изпраща информация за техническото си състояние и при евентуален проблем не е нужно Вие да сте разбирач. На емейла си просто ще получите известие как и кога ще се отстрани проблема. За информация на потенциалните ни клиенти Ви правим и ценова разлика с най евтините Китайски аналози при които не е сигурно какво става ако се нуждаете от повече енергия или имате излишна такава. Разликата е само 1620лв ако приемем, че некачественните продукти не се развалят в този периода на експлоатация. Приемаме, че живота на цялата система е 25 години то тя е по-скъпа с 5.5лв на месец. Замислете не бихте ли платили тази малка сума за спокойствието си. Винаги ще получавате подръжка винаги ще сте спокойни! Фотоволтаичните панели както всички знаем могат да се намерят от гаражно прозиводство с до 10% по-евтини от тези на доказани фирми с традиции в бранша. Нашите панели са по препоръка на SMA инженери.JAM 60S09-325/PR модулите са монокристални с пиково качество и световна гаранция от 25 години. 

Системата намира и все по-голямо приложение при хотели с екстремна консумация на топла вода. Не се колебайте да ни се обадите за въпроси. 

Всичко което е заложено в офертата :

1. SMA Inverter SB 5.0-1AV-41

2. Sunny Home Manager2.0

3. 100 метра соларен кабел с щекери към тях

4. Алуминиева рамка с крепежи за 15 фотоволтаични панелa.

* 5 години гаранция на инвертора и възможност за удължаване. * 25 години гаранция от производител за фотоволтаиците. 

Специфичен номер