Термоманометър с клапан

Артикул номер:

23,70 лв.

Термоманометър радиален или аксиален с клапан. Диаметрър на корпуса ф80мм на 1/2 външна резба. Диапазон на измерване на температура 0-120 градуса по Целзий и налягане 4 или 6 бара.

Диапазон на налягането
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Термоманометър с клапан

Термоманометър радиален или аксиален. Диаметъра на корпуса е ф80 милиметра. Диапазон на измерване на температура 0-120 градуса по Целзий и налягане 4 или 6 бара. Присъединителният размер без клапата е 1/4" а след монтажа и 1/2". Много удобен и пести място. Пластмасов корпус с ясен циферблат. Дължината на гилзата е 50 милиметра. Клапан предназначен за смяна на термоманометъра без загуба на топлоносител.

Подходящ за отоплителни и слънчеви инсталации. Мерните единици за градусите са в градуса Целзии а налягането в барове. Клапан разположен отдолу и изработен от висококачествен бронз. Имате опция да изберете между радиален изход / разположен по радиуса / и аксиален извод / разположен на гърба / . Този тип аналогови уреди за измерване на температура и налягане са едни от най-надеждните. Пластмасовия корпус е издръжлив на висока температура и механични натоварвания. 

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: