• -30%
  • -30%
    Водовземка Layflat 3/4 за капково напояване
    стартер 3/4 за Layflat
    Водовземка Layflat

Водовземка Layflat 3/4 за капково напояване

Артикул номер: 10001523

0,60 лв.
0,42 лв. Спестявате 30%

Водовземка Layflat 3/4 за капково напояване е изработен от UV устойчив материал.

Присъединителен размер : 3/4 вътрешна

Работно налягане: 3 bar

Подходящ за: стандартни маркучи LayFlat

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Водовземка Layflat 3/4 за капково напояване се свързва към плосък маркуч, чрез отвор с клещи замба 14мм. В направения отвор се поставя страната на човката, а резбовото съединение е готово вече за свързване към друг резбови фитинг. 

Тя осигурява пълното свързване на главния маркуч LayFlat с други компоненти, използвайки вътрешната резба на 3/4 в напоителните системи.

Свързването на водовземка е лесно и бързо за сглобяване, благодарение на използването на профилирана втулка и 3/4 "вътрешна резба.

Материалът, от който е направен конекторът, е устойчив на екстремни температури и UV лъчи.

Дългосрочната употреба и гаранцията за здравината на щифта се осигуряват от неговата проста и лесна конструкция, както и от прецизността и високото качество на материала, от който е направен.

Този конектор е незаменим за изграждането на напоителни системи, използващи линии LayFlat, при които връзката с основната линия осигурява резбовидна връзка с форма на сълза с различни 3/4 "резбовани елементи.

Благодарение на този конектор можете лесно и без да губите време да свързвате елементи, състоящи се от два различни материала. 

10001523

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: