Кран мини с мъжка резба на 1/2

Артикул номер: 10005278

6,12 лв.

Кран мини синя и червена ръкохватка е сферичен кран тип четвърт оборот, който се използва за спиране в тръбопровода. 

Материал: месинг

Покритие: хром

Цвят
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Кран мини е сферичен тип четвърт оборот, използван за спиране на приложението в тръбопровода. Дръжката може да се върти на 90 градуса, за да отвори или затвори клапана. Това е резбован краен сферичен вентил, където има две мъжки резби.

 

Мини сферичните клапани са идеални за използване в малки, затворени пространства, където по-големите клапани не са необходими. Те са подходящи за жилищни и леки търговски приложения в системи за битова гореща и студена вода, природен или бутилиран газ и системи за сгъстен въздух.

Мини-сферичните клапани са чудесен начин за контрол на потока от течности в тръбопроводните системи. Те могат да се използват за приложения с ниско налягане или дори за приложения с високо налягане, като например водоснабдителни и отоплителни линии. Въпреки това, някои ограничения при използването на мини-сферични кранове трябва да се имат предвид, преди да направите покупка.

Едно ограничение на мини сферичните клапани е техният размер. Те са направени така, че да пасват на тесни пространства, но може да не работят с по-големи тръби или по-високо налягане. Клапанът също трябва да бъде специално проектиран за вида течност, с която се работи. Различните материали ще изискват специализирани мини-сферични кранове. 

10005278

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: