Мрежови инвертор SMA Sunny Boy 2.5 KW

Артикул номер:

1825,00 лв.

Със

своето ниско тегло, Sunny Boy може да бъде инсталиран бързо и по икономичен начин. Той може да бъде пуснат в експлоатация бързо чрез интегриран уеб интерфейс с помощта на смартфон или таблет. Инвертора е монофазен с мощност 6 КВт. мрежови. Възможна комбинация със SUNNY HOME MENAGER. 

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/
Вземи на изплащане с TBI
на 12 вноски по 170.33 лв.

Толкова е лесно да се възползвате от предимствата на слънчевата енергия. Напълно преработеният Sunny Boy 2.5 е перфектният инвертор за клиенти, които искат да се възползват изцяло от своята малка фотоволтаична система. Наред с други функции, той позволява увеличаване на потреблението на самостоятелно генерирана енергия, позволява гъвкави приложения и е много лесен за интегриране в домашната мрежа. В допълнение, иновативният му дизайн и новата комуникационна концепция предлагат много предимства по време на инсталирането и пускането в експлоатация. Благодарение на директната комуникация с SMA Energy Meter е възможно ограничението до 70 процента, което се изисква в Германия, и ограничението до 0 процента.

Иновативният дизайн на Sunny Boy  2.5 е не само лесен за инсталиране, но също така позволява бързи DC и AC връзки. Например, тъй като тежи само 9 кг, той може да бъде окачен само от два винта, без допълнителна скоба за стена. Пускането в експлоатация е еднакво лесно, тъй като интегрираният потребителски интерфейс (Web UI) дава възможност да се изберат необходимите настройки в най-кратки срокове - без отваряне на капака.

  *Бързо въвеждане в експлоатация с интуитивния уеб потребителски интерфейс

  *Лесен монтаж благодарение на ниското тегло от само 9 кг и интелигентната концепция за свързване

  *Широк диапазон на входното напрежение от 80 до 600 V

  *Гъвкавост при избор на модул

С фокуса си върху това, което наистина има значение, Sunny Boy  2.5 предлага и впечатляващи комуникационни функции. Интуитивният потребителски интерфейс (Web UI) дава възможност за наблюдение на системните данни на всеки смартфон, таблет, лаптоп или традиционен компютър. Това позволява на потребителя да избира между локално и онлайн наблюдение чрез Sunny Places и Sunny Portal.

  *Нова концепция за комуникация благодарение на уеб потребителския интерфейс

  *Възможно е наблюдение на системните данни на всички смартфони и таблети

  *Изберете между локално и онлайн наблюдение чрез Sunny Portal и Sunny Places

  *Фабрично интегриран Ethernet и WLAN интерфейс

  *Професионално наблюдение чрез Webconnect с професионалния пакет Sunny Portal

Независимо дали става въпрос за малка PV система с мощност от 1 до 2 kW или система с 6 kW - новото Sunny Boy е идеалното решение. Sunny Design позволява на потребителите да изчислят желания размер на системата, като използват индивидуални данни.

Техническа информация кликни тук

Специфичен номер