Неръждаема гофрирана тръба

Артикул номер: evtinnerj

5,90 лв.

Неръждаема гофриран тръба SUS304, се използва за различни цели в областта за монтажа на отоплителни, слънчеви, газови и други инсталации. Издържа на висока температура и може да се огъва във всички форми. 

Работна температура -50 +450°C

материал: неръждаема стомана

Предлага се в четири размера DN12, DN16, DN20 и DN25.

Комбинират се с холендрови гайки както следва 1/2", 3/4", 1", 11/4". 

Посочената цена е за 1 линеен метър!

ПРЕДЛАГАМЕ ОПЦИЯ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ГАЙКИ, КОЯТО СЕ ЗАПЛАЩА ОТДЕЛНО!

избери размер
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Неръждаема гофрирана тръба е невероятно гъвкава, което дава големи възможности по време на изграждането на тръбопровод в труднодостъпни места и в ограничени условия.

В същото време тръбата от неръждаема стомана не губи своите характеристики - напречното сечение остава същото, материалът не се влошава.

Универсалността на гофрираната тръба се определя от широкото й приложение, тя може да служи като тръба за отопление, водоснабдяване, газоснабдяване, тръба в пожарогасителни системи, инсталация за подова изолация и топлообменни системи.

Гофрирана тръба от неръждаема стомана отговаря на най-високите стандарти за качество и пожарна безопасност.

С нея можете да си създадете надеждни меки връзки за свързване на бойлер, смесители, пералня и други във водопроводната инсталация. В отоплението се използва за монтаж на котли, термопомпи или към радиатори.

На този линк: Монтаж на холендрова гайка към неръждаема тръба - YouTube можете да погледнете как се монтират холендровите гайки с помощта на монтажен инструмент.

Препоръчваме Ви да използвате неръждаемата тръба в отоплението, при изграждането на слънчев колектор или в газовите инсталации с тръбна изолация от микропореста гума. По този начин ще предотвратите образуването на конденз в  тръбния път. 

10003863

Специфичен номер

Подобни продукти

9 продукта в същата категория: