Челник с USB 250 LM COB LED + сензор за движение

Артикул номер: 99-073

32,09 лв.

USB 250 lm COB LED акумулаторен челник + сензор за движение

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Добре дошли в нашия онлайн магазин, където представяме иновативния челник с акумулатор, USB зареждане, 250 лумена COB LED и сензор за движение. Този челник е идеален за тъмни условия и работа в нощно време, предоставяйки ви комбинация от ярка светлина, енергийна ефективност и удобство. 

Ярка COB LED Светлина:  Оборудван с Chip-on-Board (COB) LED технология, предоставяща 250 лумена ярка и равномерна светлина за оптимална видимост.

Акумулатор и USB Зареждане:  Вграден акумулатор, който може да се зарежда чрез USB, предоставяйки ви удобство и икономия от разходи за батерии.

Сензор за Движение:  Вграден сензор за движение, който активира и деактивира светлината автоматично при засичане на движение, увеличавайки енергийната ефективност. Регулируем ъгъл на

Осветление:  Възможност за регулиране на ъгъла на осветление за насочване на светлината в желаната посока.

Лек и Удобен Дизайн:  Лек, компактен и удобен за носене, челникът осигурява комфорт и свобода на движение.

Различни Режими на Осветление:  Предлага различни режими на светене, включително ярко светло, слабо светло и режим сензор за движение.

Активности на Открито в Тъмнина: Подходящ за къмпинг, пешеходен туризъм, риболов и други активности на открито. 

Работа в Тъмни Условия: Идеален за ремонтни дейности, строителство и всякаква работа в тъмни условия. 

Извънредни Ситуации: Надежден помощник при извънредни ситуации и аварии. 

Добавете нашия челник с акумулатор, USB зареждане, COB LED и сензор за движение към вашия инструментариум и се възползвайте от неговите напредничави функции при всяка нужда от допълнителна светлина. Пазарувайте с увереност от нашия магазин, където предлагаме качествени осветителни решения за вашите проекти.

99-073

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: