Пелетен котел 40 KW автомат с бункер

Артикул номер: PERF40KZSN

9332,00 лв.

Пелетен котел 40 KW с автоматично почистване и вграден бункер. 

Капацитет на бункера 110 литра. Включена циркулационна помпа и термодвойки. Автомат за почистване на димогарни тръби. Електронно управление. 

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/
на 12 вноски по 824.34 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Благодарение на богатите си механични и електронни характеристики всичко, което търсите, е на PERFOMANCE серия! Благодарение на напълно автоматичната специална пелетна горелка, автоматичната система за почистване на топлообменникасе постига ефективност от 93 %. горивната камера и горивният съд на това устройство са изработени от специална хромирана стомана, устойчива на висока температура, а топлообменникът и водната риза са изработени от стомана.

МЕХАНИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Функция за автоматично подаване на гориво: Котелът автоматично подава горивото в горивната камера с помощта на шнек. Потребителят има възможност да регулира настройките на подаването на гориво и времето за изчакване на горивото.

- Функция за автоматично запалване: Автоматичното запалване се получава чрез отоплителното съпротивление, монтирано на котлите, които имат функция за автоматично запалване. Благодарение на тази функция потребителят не работи с никакви запалителни устройства.

- Функция за автоматично почистване на топлообменника: Вътрешните частици на дима, получени при горенето, причиняват сажди, когато преминават през комина от горивната камера. В резултат на образуването на сажди вътре в димоотводните тръби и около тях възникват проблеми с намаляването на ефективността, проблем с тягата на комина и бърза деформация. Благодарение на тази функция на нашия котел се постига висока ефективност, правилна тяга на комина и дългогодишна издръжливост.

- Функция за автоматично смесване: Слоят шлака, който съществува след изгарянето, води до намаляване на пламъка и разпръскване на неизгорелите парчета въглища. Благодарение на това, че горелката има функция за автоматично смесване, се постига 100 % пълно изгаряне. (само за серията PEL)

ЕЛЕКТРОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Лесна употреба: Софтуерът на контролера е на английски / турски / френски / датски / еспаньол / български / гръцки език.

- Усъвършенстван седмичен таймер: В зависимост от дните на седмицата потребителят може да зададе всеки конкретен часови период до поискване.

- Контрол на температурата със стаен термостат: Потребителят може да контролира температурата на обстановката, като инсталира стаен         термостат като опция.

- Сензор за външна температура: Благодарение на тази функция потребителят може да задава различни температури в зависимост от разликите във външната температура през деня и нощта.

- Сензор за БГВ и функция за работа на помпата: Благодарение на тази функция потребителят може да получава битова гореща вода през лятото и зимата.

- Функция за цифрово управление на скоростта на вентилатора: Циклите на вентилатора могат да се регулират цифрово на електронната карта за управление. Благодарение на тази функция , функцията количеството въздух за различните видове горива може да се регулира автоматично.

- Режим на заспиване: Благодарение на тази функция активирането на горенето се осъществява с автоматично запалване, което функционира за определен период от време.

- Функция за защита на двигателя за подаване на гориво: Налице е непрекъснато измерване на ампеража на двигателя и тази защита се задейства, ако се установи неочаквано увеличение на ампеража. Благодарение на това двигателят е защитен от всякакъв материал различен от горивото в бункера.

- Функция за защита от обратно изгаряне: Благодарение на този температурен датчик, монтиран на механизма за подаване на гориво, се предотвратява обратното изгаряне. Така се предотвратява всяко потенциално опасно събитие.

- Сензор за нивото на горивото: Благодарение на този сензор се разпознава нивото на горивото в бункера. Когато горивото в котела е свършило, котелът алармира като предопреждава потребителя. 

- Сензор за температурата на комина или димните газове. Благодарение на този сензор се измерва температурата на димохода и се контролира скоростта на вентилатора автоматично. В резултат на това се постига икономия на гориво.

- Функция за тяга на комина.  Функцията на коминната тяга осигурява отрицателно налягане в горивната камера. Така рискът от изтичане на дим е елиминиран.

- Функция за модулация.  Благодарение на тази функция котелът работи автоматично в зависимост от топлинните нужди на сградата.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ :

Мощност : 5-40 Киловата

Размер: ВШД см 185х105х76

Съвместимост бункер: 110кг пелети ф6мм

Изход Вход вода: 1"

Димоотвод: ф130мм

PERF40KZSN

Специфичен номер

Подобни продукти

9 продукта в същата категория: