Филтърен елемент за многократна употреба USTM

Артикул номер: 5907644302277

10,40 лв.

Филтърен елемент за многократна употреба, изработена от полипропиленова мрежа. Много ефективен за отстраняване на механични примеси от водата.

Благодарение на отличната изработка, патроните перфектно отстраняват механични примеси като пясък, тиня, ръжда и други суспензии от филтрирана вода.

за многократна употреба (до 5 пъти след пране).

Размер: 10 инча

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Предимства на филтърен елемент за многократна употреба :

Минималното съпротивление и спадове на налягането позволяват работа при по-високи скорости на потока

Най-високо качество на изработка

Продуктът е изработен от материал, одобрен за контакт с храни

Пълнителите могат да се използват многократно (до 5 пъти)

Компактен дизайн

Филтърен елемент за многократна употреба USTM ефективно премахва механичните примеси от водата при температура от макс. до 70ºC, като: пясъчни частици, тиня, хидравлични уплътнителни влакна и частици ръжда. Класът на филтриране на продукта е 70 μm.

USTM е водещ производител на водни филтри, централни вакуумни системи и санитарни инсталации на полския пазар.

10-инчовият NET мрежест патрон (филтър) от USTM с клас на филтрация 70 μm е изработен от найлонова мрежа. Дизайнът на филтъра е компактен и твърд, което прави касетите изключително здрави и подходящи за приложения, изискващи високи скорости на потока при температури от 2-70ºC. Отличната изработка осигурява ефективно отстраняване на механични замърсители като пясък, тиня, ръжда и други суспендирани твърди вещества от филтрираната вода.

Патронът за цедка NET 10" USTM се използва главно за предварително филтриране на вода в основните връзки. Филтърът предлага минимално съпротивление на вода, без да причинява забележими спадове на налягането. Той е монтиран вътре в 10 "стандартни корпуси. Примесите, които са били задържани на външната повърхност, попадат на дъното на корпуса на филтъра, т.е. настъпва утаяване. Получените примеси се отстраняват чрез изплакване на патрона под течаща вода. Касетата може да се използва и в тела с долен изпускателен клапан, където промиването на филтъра може да се извърши, без да се налага да го развивате. Продуктът е филтър за многократна употреба - може да се използва, докато мрежата не се повреди физически.

Представената 10" NET USTM цедка (филтър) пасва на повечето 10-инчови стандартни филтри над тръбата, независимо от производителя.

5907644302277

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: