Раздвижен олекотен гаечен ключ до 280мм

Артикул номер: 03-019

31,38 лв.

Раздвижен олекотен гаечен ключ до 280мм Производител NEO

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Добре дошли в нашия онлайн магазин, където представяме нашият раздвижен олекотен гаечен ключ с дължина до 280 мм.
Този иновативен инструмент е проектиран, за да ви предостави гъвкавост, комфорт и надеждност при затегане и отпускане на гайки и болтове в различни проекти и приложения.

Раздвижен Дизайн:  Осигурява възможност за регулиране на ширината на челюстите, позволявайки ви да се адаптирате към различни размери на гайки и болтове.

Олекотен и Здрав:  Комбинира лекота за по-голям комфорт със здравина и издръжливост за ефективно затегане и отпускане на винтове. Дължина до 280 мм:  Предоставя ви достатъчно дължина за лесен достъп до труднодостъпни места и за обхващане на гайки и болтове с по-голям диаметър.

Ергономична Дръжка:  Дръжката е дизайнирана с внимание към комфорта и контрола при работа, като предлага ергономичен и удобен захват.

Компактен и Практичен:  Компактен дизайн, който улеснява съхранението и пренасянето ви, направляйки го идеален за работа както в работилницата, така и на място.

Ремонт и Строителство: Подходящ за различни проекти, включително строителни и ремонтни дейности, където е необходимо затегане или отпускане на гайки. 

Автомобилна Работилница: Идеален за обслужване на автомобили, където се изисква достъп до труднодостъпни или ограничени пространства. 

Професионални и Домашни Проекти: Подходящ за широк спектър от проекти, включващи ремонти, инсталации и домакински подобрения.  Добавете раздвижения олекотен гаечен ключ с дължина до 280 мм към вашия инструментариум и се възползвайте от удобството и функционалността му при всяка работа. Пазарувайте с увереност от нас, където предлагаме висококачествени инструменти за всеки вид проект.

03-019

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: