Соларен кабел 4м2

Артикул номер:

2,80 лв.

Многожилен соларен кабел на IBC Solar 4м2 предназначен за соларни системи. Обявената цена е на линеен метър!

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

IBC FLEXISUN 1X6MM2 SCHWARZ 500M

Високо качество, гъвкавост и издръжливост са основните характеристики на нашите PV кабели IBC FlexiSun. С осигуряването на кабели от IBC Solar вие предлагате на вашите клиенти продукти с обичайното ни най-високо качество и максимална надеждност. Тестван за минимална продължителност на живота от над 30 години, кабелът IBC FlexiSun отговаря на най-новите стандарти на VDE и TÜV, както и на най-високите изисквания на вашите области на приложение.

Качество

Доказаните конструктивни критерии на кабела IBC FlexiSun, като например специално свързаната каучукова смес EVA, превръщат нашия фотоволтаичен кабел с конструктивна абревиатура H1Z2Z2-K в удобно за монтаж и абсолютно устойчиво на атмосферни влияния решение.

Състав от безхалогенни материали

Устойчив на UV лъчи и озон

Водоустойчивост AD8 съгласно DIN EN 50656-2

Тестван от VDE и TÜV в съответствие с EN 50618:2014 и IEC62930

От момента на въвеждането на продукта кабелът IBC FlexiSun е преминал и все още преминава всички необходими и известни тестове и отговаря на всички стандарти, като всички материали са останали непроменени. Тестван стандарт за качество на IBC!

Приложения

Единственият в света сертифициран от VDE соларен кабел предлага решение за много области на приложение след повече от 15 години опит в употреба, без никакви проследими дефекти на материалите.

Вътрешно и външно приложение

Подходящ за инсталации, които изискват директно вкопаване на кабелите, като се вземат предвид приложимите инструкции за монтаж (вж. изтегляния)

Подходящи за инсталации във вода, напр. плаващи фотоволтаични системи

В обобщение, фотоволтаичният кабел IBC FlexiSun е идеалното решение за всички жилищни, търговски и наземно монтирани системи, както и за плаващи фотоволтаични системи.

Гаранция

С IBC SOLAR като немски гарант се възползвате от 10-годишна гаранция на продукта, при условие че се спазват гаранционните условия. Не на последно място, 100% тестваното качество на кабелите IBC FlexiSun потвърждава ориентирания към приложението очакван живот от поне 30 години. За повече информация относно нашата гаранция разгледайте нашите файлове за изтегляне.

Изтегли

СЕРТИФИКАТ CE

ДЕКЛАРАЦИЯ

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: