Полиуретанов уплътнител SOMA FIX 600мл

Артикул номер:

12,50 лв.

ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ SOMA FIX ЗА ОБЩО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - S751 600ml за общо приложение.

Предлага се избор от 3 цвята : бял, сив и черен

Цвят
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Инструкции за употреба: Работната повърхност трябва да е чиста и суха, без прах, мръсотия и замърсяване с масло. Двете страни на зоната, която ще се прилага, трябва да бъдат покрити с маскираща лента. След като отрежете върха на дюзата, поставете патрона в пистолета. Нанесете уплътнителя равномерно. Отстранете маскиращата лента, когато приключите. В продължение на 24 часа не позволявайте вода да влиза в контакт с повърхността.

Спецификации:

ОСНОВА НА ВЪТВЪРДЯВАНЕ: Полиуретан РЕАКЦИЯ НА ВЪТВЪРДЯВАНЕ: Влажност ПЪРВОНАЧАЛНО ВРЕМЕ НА ВЪТВЪРДЯВАНЕ: 45-60 минути ПЪЛНО ВРЕМЕ НА ВЪТВЪРДЯВАНЕ: 2-2,5 mm на ден Крайно разширение (%): Повече от 300 КОЕФИЦИЕНТ НА ​​ЕЛАСТИЧНОСТ ПРИ 100%: 0,90 N/mm² ЗДРАВИНА ТВЪРДОСТ ПО SHORE A: 45-60 ПЛЪТНОСТ: 1,33 g/cm³ УСТОЙЧИВОСТ НА ТОПЛИНА : -40ºC до + 180ºC СПОСОБНОСТ НА ДЕФОРМАЦИЯ : 15

Свойства : Еднокомпонентен полиуретанов уплътнител с постоянна еластичност и висока адхезия към повечето повърхности. Взаимодействието с влажността на въздуха допринася за бързото втвърдяване на лепилото и високата му производителност. Може да се боядисва, лесно се изравнява, не е корозионен. Има изключителна устойчивост на вода и атмосферни влияния.

Предназначение : Прилага се при монтаж на PVC, алуминиеви и дървени материали. Използва се за уплътняване на фуги при външна и вътрешна декорация (при монтаж на метални, пластмасови и дървени прозорци, врати, покриви, като уплътнение при полагане на гъвкави плочки, лепене на малки конструкции и тъкани), на фуги, където има постоянен контакт с вода. колата - и корабостроенето.

Предпазни мерки: Да не се вдишва. Продължителното излагане на изпарения може да увреди дихателната система. Избягвайте контакт с очите. Дръж далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място.

Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Датата на производство е посочена върху бутилката.

100039554

Специфичен номер

16 продукта в същата категория: