Лепило СУДАБОНД ИЗИ ръчно SOUDAL 750мл

Артикул номер: 5411183092150

16,36 лв.

Бързосъхнещо, високоефективно полиуретаново лепило в аерозолен флакон за вътрешни и външни приложения. При употреба образува пяна с ниска експанзия, която запълва и уплътнява всички пукнатини и неравности на повърхността. Продуктът е специално разработен за залепване на гипсокартон, фибробетон и др. в системи за сухо строителство, ПДЧ, метални листове към всички видове повърхности, използвани в строителството. Отлично залепване на изолационни панели (PUR, PIR, XPS, EPS, PF и др.), корк, каменна минерална вата към бетон, камък, дърво и метал (например при производство на отоплителни ...

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Бързосъхнещо, високоефективно полиуретаново лепило в аерозолен флакон за вътрешни и външни приложения. При употреба образува пяна с ниска експанзия, която запълва и уплътнява всички пукнатини и неравности на повърхността. Продуктът е специално разработен за залепване на гипсокартон, фибробетон и др. в системи за сухо строителство, ПДЧ, метални листове към всички видове повърхности, използвани в строителството. Отлично залепване на изолационни панели (PUR, PIR, XPS, EPS, PF и др.), корк, каменна минерална вата към бетон, камък, дърво и метал (например при производство на отоплителни контейнери, топлоизолация на гаражи и др.). Може да се използва за бързо залепване на леки бетонни блокове и кухи тухли.

Подготовка на повърхността: Всички повърхности трябва да бъдат гладки и чисти, обезпрашени и обезмаслени. За да се осигури добро сцепление, се отстраняват стари покрития от боя, остатъци от бетон и мазилка. Порестите и хиргоскопични повърхности се обработват с подходящ грунд. Внимание! Прашните повърхности имат противозалепващ ефект, който може да попречи на образуването на здраво и дълготрайно сцепление. При залепване на нетипични повърхности препоръчваме предварителен тест за съвместимост. Преди употреба покрийте съседните повърхности със самозалепваща лента, за да ги защитите от увреждане.

5411183092150

Специфичен номер

16 продукта в същата категория: