Листова изолация самозалепваща с алуминиево фолио

Артикул номер: 25102323

15,15 лв.

Висококачествена микропорестта листова изолация на PA-FLEX с размери на 6мм и 9мм и ширина 100мм. Листовата изолация е самозалепваща с алуминиево фолио от едната страна. Подходяща за изолиране на компоненти на климатична, отоплителна или водопроводна инсталация.Цената е на метър!

избери размер
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Изолационните листове от микропореста гума са отличен начин да подобрите топлоизолацията на вашата сграда. С техните две дебелини от 6 и 9 мм и широчина от 1 метър, тези листове са подходящи за много различни приложения.

Тези листове наистина са уникални, тъй като са самозалепващи се и имат допълнително алуминиево фолио за отразяване на слънчевите лъчи и защита от UV лъчи. Това ги прави лесни за инсталиране и удобни за работа, особено ако искате да изолирате големи площи по-бързо.

Микропорестата гума е изключително ефективна за топлоизолация, тъй като има изключителни свойства като затворените клетки в материала, които задържат топлината, а в същото време позволяват на влагата да се изпарява, което я прави издръжлива и устойчива на различни видове дейности.

Закупуването на изолационни листове от микропореста гума е прекрасен начин да намалите разходите за енергия и да осигурите по-добро комфортно пребиваване във вашата сграда. За да поръчате тези изолационни листове, просто добавете тяхното количество във вашата количка и продължете към плащане. Ние ще гарантираме бърза и сигурна доставка на вашия поръчка.

Работната температура е между -40 / + 120°C.

Има плътност 42-55 kg/m³.

Преноса на топлина (λ ≤ 0,035 W / mK).

25102323

Специфичен номер

Подобни продукти

15 продукта в същата категория: