Бойлер 200л. с фотоволтаици

Артикул номер:

3989,00 лв.

Бойлер 200 литра в пакет със фотоволтаици, контролер и крепежи. 

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/
Вземи на изплащане с TBI
на 12 вноски по 392.65 лв.

Край , край и край на всички проблеми с прегряването или замръзването на вашата соларна система за топла вода . Сънсоларбг намери решение ! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на битов бойлер за топла вода . Предимствата са толкова много ,че надали ще се сетим за всички  за да ги опишем . Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи  са като : прегряване , замръзване , затлачване , спукване на разширителен съд , загуба на налягане и куп други . При нашите PV пакети това е минало . Супер модерният контролер се грижи за всичко от температурата във бойлера до изчисление на произведената енергия . Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и невероятната мощност от 320 Wp.

Забравете за претенциозни майстори и сложни проекти всичко можете да си го монтирате Вие . Цялата система е съвкупност от лесни за монтаж компоненти предварително избрани от нас за вас . Всичко се състой в това да завиете няколко видии и болта . Кабелите са с фабрични щекери бързи и лесни за работа . Рамките са алуминиеви специално изработени профили с държачи към тях . Бойлера е констроиран така ,че да издържи на повечето неблагоприятни твърди води . Електрическите връзки са вече готови както в бойлера така и в контролера всичко се състои  в това да ги захванете за буксите .  Забравете за безбройните големи дупки по фасади и стени,  кабелите са само 4мм2 . Бойлера е снабден и със серпентина която евентуално да подвържите към друг топлоизточник. 

Няма слънце , също не е притеснително. Бойлера си има допълнителен нагревател за електрическата мрежа или с помощта на супер контролера използвайте тока от мрежата само вечер , когато енергията е значително по евтина .

Какво ще Ви дадем :

  1. Бойлер 200 литра с два нагревателя и циркониев емайл на водосъдържателя
  2. Серпентина за алтернативен топлоизточник.
  3. Три броя панели обща мощност 1280Wp
  4. Два комплекта кабели с дължина 15 метра всеки и щекери към тях
  5. Стойка и държачи за наклонен покрив
  6. Ултра модерен контролер SNSLR

Всичко това е MADE IN GERMANY гарантирано качество за безупречна работа .

Гаранция  24 месеца  и безплатна доставка !

Специфичен номер