Ключ с поплавък 3м кабел

Артикул номер: 10005982

36,65 лв.

Ключ с поплавък е електромеханично оборудване, което позволява стартиране и спиране на помпи, клапани и др. при предварително фиксирано ниво. Микропревключвателя в поплавъка включва и изключва помпата в зависимост от нивото на течността.

Вид на кабела – PVC кабел H05VV-F 3 x 1 кв.мм

Дължина на кабела – 3 m

Максимална дълбочина на потапяне: 10 m

Работен ток: 10 (4) A 250V

Степен на защита от външни въздействия: IP 68

Работни температури: 0 °С ÷ 50 °С

Температура на съхранение: -20 °С ÷ 80 °С

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Ключ с поплавък контролира наличието или отсъствието на вода и включва и изключва електрическата помпа в зависимост от вида на използваната употреба. Поплавъкът с противотежест предлага 2 режима на използване. Те се управляват чрез 2 различни вида връзки. Всяка връзка съответства на режим на работа на поплавъка.

Цветовете на връзките, които този поплавък използва, са синьо, черно и кафяво. Първата комбинация ще работи с поплавъка, за да напълни резервоара до височина, зададена от потребителя. След това поплавъкът ще работи за поддържане на фиксирана височина и ще работи с електрическата помпа, докато водата достигне зададената височина.

Вторият вариант е за автоматично отводняване и за липса на защита от вода. След това ще се използва например с дренажна помпа и ще се пусне до височината на водата, настроена да се оттича. Той също така ще предложи защита в случай на липса на вода чрез изключване на електрическата помпа.

Предназначение: 

Ключ с поплавък е поплавък за спиране или пускане на електрическо оборудване – помпи, магнет вентили, електрически кранове, аларми и др. при достигане на фиксираното ниво. Един поплавък може да се използва само за една функция – изпразване (долно ниво) или пълнене (горно ниво)

10005982

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: