Сортирай по

избери размер

избери размер

Пречистватели

Пречиствател за въздух или вода

Модерните времена искат модерни и умни решения. Света е непредвидим и все повече бактерии и вируси се мотая в дома ни в колата ни и на вън. Благодарим на развитието на технологиите. Създадоха се пречистватели на въздух с висока степен на филтрация. В моделите предлагани от нас има от минимум пет до седем филтъра. Някой модели са снабдени си UV лампи за тотална ликвидация на вируси и бактерии. Всичките имат HEPA филтър , филтър с активен въглен и анти бактериален филтър . Сензори за запрашаване ще управляват вашето устройство с три степени. Предлагаме и резервни пакети филтри за всеки модел. Всеки пречиствател е 100% убиец на миризми. 

Като превенция в много домове се ползват филтри за вода заедно с омекотителна станция. Тук не предлагаме супер сложни филтрации на вода или омекотяване на вода. Знаем , че водата от ВиК дружествата обикновено съдържат малки частици и голямо съдържание на котлен камък. С монтажа на уреда веднага ще имате по-чиста и по-мека вода. 

Пречистватели

Налични 14 продукта.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Цена 670,00 лв.

Омекотителят за вода намалява твърдостта на водата. Съдържание на смола 10 литра. Вход - изход: 3/4". Захранване: 100-240V~50/60Hz . Размери (ДxШxВ): 390 x 337 x 755 мм. Разход на соли според производителя:  4 членно семейство с консумация от 20 кубика вода ...

Цена 29,32 лв.

Филтърен елемент с полифосфат, предпазва от котлен камък и разтваря съществуващите отлагания, като по този начин удължава живота на домакинските уреди. Освен това покрива вътрешността на тръбите със защитен слой на леглото, елиминира петна и стабилизира съединенията на желязото и ...

Цена 10,40 лв.

Филтърен елемент за многократна употреба, изработена от полипропиленова мрежа. Много ефективен за отстраняване на механични примеси от водата.

Благодарение на отличната изработка, патроните перфектно отстраняват механични примеси като пясък, тиня, ръжда и други суспензии от филтрирана ...

Цена 4,39 лв.

Филтърен елемент текстилен 20мкр. служат да задържат твърди примеси като: ръжда, пясък, тиня.

Технически данни:

20 микрона, PP20

размер: 10"

височина на филтъра: 25 см

експлоатационен живот: до 14000 L

капацитет: до 25 л/мин

срок на годност: 1 ...

Цена 27,16 лв.

Филтърно тяло за вода на USTM, служи за пречистване на студена вода във водопроводна инсталация до 8 bar. Филтърът за вода трябва да бъде монтиран след спирателния кран и регулатора за понижаване на налягането.

В комплект с ключ за по лесно сменяне на филтърните елементи и планки за ...

Цена 40,00 лв.

Полифосфатни кристали насипно, предназначени за филтърен елемнт като пречистват водата от котлен камък.Подходящи особено при натрупването на котлен камък в нагревателните елементи, тръбите и бойлерите.Определената цена е за 1,5кг опаковка.

Цена 33,72 лв.

Филтърен елемент полифосфатни кристали е патрон предназначен за филтърен елемнт за пречистване на водата от котлен камък.Филтрите изискват много малко поддръжка, без обратно промиване.Подходящи особено при натрупването на котлен камък в нагревателните елементи, тръбите и бойлерите.

Цена 17,80 лв.

Филтърният патрон SENIOR се използва за химическа обработка на водата. Съдържа активен въглен и се използва главно за премахване на неприятния вкус и мирис на хлор или за отстраняване на вещества като пестициди. Животът е около 3 - 6 месеца (в зависимост от водния поток).

Цена 153,00 лв.

6 степенен пречиствател за въздух
Премахва прах, полени, алергени, бактерии и вируси, формалдехид, бензен
Помага за дишането, съня и подобрява имунната система.
Автоматичен контрол на качеството на въздуха.
Три степени на вентилатора
Таймер за режим сън.
Ултра ...

Цена 220,00 лв.

6 степенен пречиствател за въздух
Премахва миризми, алкохолни изпарения, миризми от домашни любимци.
Премахва прах, полени, алергени, бактерии и вируси, формалдехид, бензен
Помага за дишането, съня и подобрява имунната система.