Сортирай по

избери размер

избери размер

Пречистватели

Пречиствател за въздух или вода

Модерните времена искат модерни и умни решения. Света е непредвидим и все повече бактерии и вируси се мотая в дома ни в колата ни и на вън. Благодарим на развитието на технологиите. Създадоха се пречистватели на въздух с висока степен на филтрация. В моделите предлагани от нас има от минимум пет до седем филтъра. Някой модели са снабдени си UV лампи за тотална ликвидация на вируси и бактерии. Всичките имат HEPA филтър , филтър с активен въглен и анти бактериален филтър . Сензори за запрашаване ще управляват вашето устройство с три степени. Предлагаме и резервни пакети филтри за всеки модел. Всеки пречиствател е 100% убиец на миризми. 

Като превенция в много домове се ползват филтри за вода заедно с омекотителна станция. Тук не предлагаме супер сложни филтрации на вода или омекотяване на вода. Знаем , че водата от ВиК дружествата обикновено съдържат малки частици и голямо съдържание на котлен камък. С монтажа на уреда веднага че имате по-чиста и по-мека вода. 

Пречистватели

Налични 14 продукта.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Регулярна цена 220,00 лв. Цена 176,00 лв.

6 степенен пречиствател за въздух
Премахва миризми, алкохолни изпарения, миризми от домашни любимци.
Премахва прах, полени, алергени, бактерии и вируси, формалдехид, бензен
Помага за дишането, съня и подобрява имунната система.
Автоматичен контрол на качеството на ...

Регулярна цена 153,00 лв. Цена 122,40 лв.

6 степенен пречиствател за въздух
Премахва прах, полени, алергени, бактерии и вируси, формалдехид, бензен
Помага за дишането, съня и подобрява имунната система.
Автоматичен контрол на качеството на въздуха.
Три степени на вентилатора
Таймер за режим сън.
Ултра ...

Цена 17,80 лв.

Филтърният патрон SENIOR се използва за химическа обработка на водата. Съдържа активен въглен и се използва главно за премахване на неприятния вкус и мирис на хлор или за отстраняване на вещества като пестициди. Животът е около 3 - 6 месеца (в зависимост от водния поток).

Цена 26,80 лв.

Филтърен елемент Senior полифосфатни кристали е патрон предназначен за филтърен елемнт за пречистване на водата от котлен камък.Филтрите изискват много малко поддръжка, без обратно промиване.Подходящи особено при натрупването на котлен камък в нагревателните елементи, тръбите и бойлерите.

Цена 4,40 лв.

Филтърен елемент текстилен предназначен за пречистване на вода от механични частици като пясък, ръжда, тиня и други.Използва се за еднократна употреба.Сменя се периодично в зависимост от водата в период от 1 до 6 месеца употреба.

Цена 35,28 лв.

Филтърен елемент инокс предназначен за пречистване на вода от механични частици като пясък, ръжда, тиня и други.Използва се за еднократна употреба.Сменя се периодично в зависимост от водата в период от 1 до 6 месеца употреба.

Цена 34,60 лв.

Полифосфатни кристали насипно, предназначени за филтърен елемнт като пречистват водата от котлен камък.Подходящи особено при натрупването на котлен камък в нагревателните елементи, тръбите и бойлерите.Определената цена е за 1,5кг опаковка.