Ръкавици и очила

Работни ръкавици от различни материали за разлчини нужди за различни сфери. Предлагаме ръкавици от агнешка кожа- те ще задоволят всеки притенциозен клиент и монтажник, а за по-деликатна работа ще намерите и такива потопени в нитрил. Естествено има и ръкавици изцяло от гума, които са предназначени за агресивни среди на работа.

За предпазване на очите можете да разгледате и следните очила: очила за лазерна видимост, предпазни очила и против мъгла очила. 

Ръкавици и очила

Налични 34 продукта.

Показани са 1-34 от общо 34 артикул(а)

Активни филтри

Цена 79,20 лв.

Шлем за заваряне на GRAPHITE 56H822 

Самозатъмняващата се маска за заваряване разполага с автоматично потъмняване на визьора при запалване на дъгата и позволява ефективна работа, без да отклонявате поглед от обработваните детайли. 

Цена 10,60 лв.

Заваръчна каска 82S211 ,осигурява защита по време на заваръчни работи за всички ентусиасти направи си сам.

Основен филтър с размери 100 x 80 mm със засенчване на ниво DIN 6–14.

Цена 2,15 лв.

Противопрахова маска с филтър за частици на PORTWEST P251 отговаря на изискванията на Регламент (EU 2016/425) и съвместим със Стандарт EN 149:2001+A1:2009

Посочената цена е за 1брой

В кутия има 20 броя

Цена 2,50 лв.

Шапка с козирка тъмно синьо е изработена от 100% памук. Подходяща е за предпазване от слънчевите лъчи в горещите летни дни. Шапката не запарва, проветрява главата и е изключително мека и удобна. Обиколката й се регулира за максимален комфорт.

Цена 2,50 лв.

Шапка с козирка кралско синьо е изработена от 100% памук. Подходяща е за предпазване от слънчевите лъчи в горещите летни дни. Шапката не запарва, проветрява главата и е изключително мека и удобна. Обиколката й се регулира за максимален комфорт.

Цена 12,38 лв.

Филтриращи предпазни очила в зелен цвят.Подобряват видимостта на зеления лазерния лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия.Подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири.

Цена 12,38 лв.

Филтриращи предпазни очила в червен цвят.Подобряват видимостта на червения лазерния лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия.Подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири.

Цена 2,75 лв.

Предпазни очила прозрачни от поликарбонатен визьор, странична защита и регулиращи се рамки.

Подходящи за използване на строителни обекти, в дървообработването, сервизни и ремонтни дейности, за работа вкъщи.

Цена 4,70 лв.

Очила предпазни против мъгла са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Продуктът осигурява зрителна защита срещу умерени рискови ситуации, хвърчащи частици, прах. Дизайнът на очилата е подходящ за ...

Цена 7,92 лв.

Висококачествени ръкавици за заварчици.

Изработена от разцепена от телешка кожа, с палец на крилото, изцяло с пръсти.

Подплата от джърси към дланта, с памучна подплата към маншета. Напълно зашити с  кевлар .

Цена 4,73 лв.

Ръкавица от 100% кожа. Цвят: Сиво – Жълто. Подсилване от телешка кожа, длан и пръсти. Материал: Карназа и телешка кожа. Къс ръкав. Дължина: 9,5″. Калибър: 0,9 мм. Калибър крава: 0,11 (подсилен). Калибър Carnaza: 0,22 (гръб и ръкавица). Пасва перфектно в ръката. 

Цена 2,57 лв.

Ръкавиците Garden Genie са изработени от полиестер с покритие от естествен латекс , което прави материала устойчив на пробиване и водоустойчив. Неподвижният връх под формата на нокти е изработен от здрава черна ABS пластмаса .