Ръкавици и очила

Работни ръкавици от различни материали за разлчини нужди за различни сфери. Предлагаме ръкавици от агнешка кожа- те ще задоволят всеки притенциозен клиент и монтажник, а за по-деликатна работа ще намерите и такива потопени в нитрил. Естествено има и ръкавици изцяло от гума, които са предназначени за агресивни среди на работа.

За предпазване на очите можете да разгледате и следните очила: очила за лазерна видимост, предпазни очила и против мъгла очила. 

Ръкавици и очила

Активни филтри

Цена 2,57 лв.

Ръкавиците Garden Genie са изработени от полиестер с покритие от естествен латекс , което прави материала устойчив на пробиване и водоустойчив. Неподвижният връх под формата на нокти е изработен от здрава черна ABS пластмаса .

Цена 4,73 лв.

Ръкавица от 100% кожа. Цвят: Сиво – Жълто. Подсилване от телешка кожа, длан и пръсти. Материал: Карназа и телешка кожа. Къс ръкав. Дължина: 9,5″. Калибър: 0,9 мм. Калибър крава: 0,11 (подсилен). Калибър Carnaza: 0,22 (гръб и ръкавица). Пасва перфектно в ръката. 

Цена 7,92 лв.

Висококачествени ръкавици за заварчици.

Изработена от разцепена от телешка кожа, с палец на крилото, изцяло с пръсти.

Подплата от джърси към дланта, с памучна подплата към маншета. Напълно зашити с  кевлар .

Цена 4,70 лв.

Очила предпазни против мъгла са лично предпазно средство, без вреден ефект върху хигиената и здравето на ползвателя, с опростена конструкция, устойчиви срещу чупене. Продуктът осигурява зрителна защита срещу умерени рискови ситуации, хвърчащи частици, прах. Дизайнът на очилата е подходящ за ...

Цена 2,75 лв.

Предпазни очила прозрачни от поликарбонатен визьор, странична защита и регулиращи се рамки.

Подходящи за използване на строителни обекти, в дървообработването, сервизни и ремонтни дейности, за работа вкъщи.

Цена 12,38 лв.

Филтриращи предпазни очила в червен цвят.Подобряват видимостта на червения лазерния лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия.Подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири.

Цена 12,38 лв.

Филтриращи предпазни очила в зелен цвят.Подобряват видимостта на зеления лазерния лъч и улесняват работата при неблагоприятни светлинни условия.Подходящи за всички лазерни ролетки и нивелири.

Цена 2,50 лв.

Шапка с козирка кралско синьо е изработена от 100% памук. Подходяща е за предпазване от слънчевите лъчи в горещите летни дни. Шапката не запарва, проветрява главата и е изключително мека и удобна. Обиколката й се регулира за максимален комфорт.

Цена 2,50 лв.

Шапка с козирка тъмно синьо е изработена от 100% памук. Подходяща е за предпазване от слънчевите лъчи в горещите летни дни. Шапката не запарва, проветрява главата и е изключително мека и удобна. Обиколката й се регулира за максимален комфорт.

Цена 2,15 лв.

Противопрахова маска с филтър за частици на PORTWEST P251 отговаря на изискванията на Регламент (EU 2016/425) и съвместим със Стандарт EN 149:2001+A1:2009

Посочената цена е за 1брой

В кутия има 20 броя

Цена 10,60 лв.

Заваръчна каска 82S211 ,осигурява защита по време на заваръчни работи за всички ентусиасти направи си сам.

Основен филтър с размери 100 x 80 mm със засенчване на ниво DIN 6–14.

Цена 79,20 лв.

Шлем за заваряне на GRAPHITE 56H822 

Самозатъмняващата се маска за заваряване разполага с автоматично потъмняване на визьора при запалване на дъгата и позволява ефективна работа, без да отклонявате поглед от обработваните детайли. 

Цена 5,15 лв.

Работни ръкавици BAUZ
BAUZ са работни ръкавици на марката BWOLF изработени от памучно трико на гърба и лицева козя кожа на дланта и част от пръстите.
С длан и част от пръстите от лицева козя кожа
Гръб от памучно трико
Ластично пристягане в китката

Цена 0,76 лв.

Работни ръкавици BLEACH
Плетени, памучни, работни ръкавици на марката BWOLF
Изработени от суров памук, избелени допълнително
Eластичен маншет
Работните ръкавици са подходящи за работа в по-студено време

Цена 3,12 лв.

Работни ръкавици BUFFALO
BUFFALO LAB са работни ръкавици на марката BWOLF изработени от плат на гърба и цепена телешка кожа на дланта и част от пръстите.
С длан и част от пръстите от цепена телешка кожа
Гръб от плат
Кожена лента на гърба
Устойчиви на претриване

Цена 1,90 лв.

Работни ръкавици CHARM

CHARM са  изработени от безшевно полиестерно трико, промазани с тънък слой полиуретан. Работните ръкавици са подходящи за професионална и домашна употреба, предпазват ръцете от механични наранявания.

Покритие на дланта и пръстите с тънък слой ...

Цена 6,16 лв.

Работни ръкавици CRANE

CRANE са работни ръкавици на марката BWOLF изработени от плат на гърба и телешка кожа на дланта и част от пръстите.

С длан и част от пръстите от телешка кожа
Гръб от плат
Кожена лента на гърба
Устойчиви на претриване