Бойлери стоящи

Комбинирани бойлери стоящи на Елдоминвест Варна с 5 години гаранция на водосъдържателя и 2 години на ел.част. Всички стоящи бойлери са с дълъг живот със специален кожух от синтетична износоустойчива материя.Едно добро решение за комбинирано използване на два топлообенни източника. 

Енергоспестяващи с ниско разположена серпентина, която акумулира максимално енергията от алтернативен източник. Този модел бойлери стоящи  е подходящ за свързване към слънчев колектор или термопомпа. Голямата площ на топлообменника позволява универсална употреба на този модел бойлери.

Бойлери стоящи

Активни филтри

Цена 1835,00 лв.

Тези модели са с два топлообменника с увеличена площ и са изключително подходящи за работа с два нискотемпературни източника на енергия като термопомпена система и соларна инсталация.

Цена 1505,00 лв.

Моделите от тази серия са с увеличена площ на топлобменника и са изключително подходящи за работа с нискотемпературни източници на енергия като термопомпени системи или соларни инсталации

Цена 1209,00 лв.

Комбинирани стоящи бойлери емайлирани с една серпентина на Елдоминвест.  Предлага се в следните литражи от 150л, 200л, 300л и 500л с 5г гаранция на водосъдържателя и 3г на електрическата част.

Цена 1229,00 лв.

Комбинирани стоящи бойлери емайлирани с две паралелни серпентини на Елдоминвест. Предлага се в следните литражи от 200л, 300л и 500л с 5г гаранция на водосъдържателя и 3г на електрическата част.