Herz Арматура

В категория HERZ арматура ще намерите голяма гама от продукти, които намират широко приложение в отоплителната и водопроводната инсталация като вентили, регулираща арматура, предпазна, ел. задвижки, както висококачествени тръби за подово и за изграждане на отоплителен път.Повече от 120г на пазара Австрийската марка Herz е доказана сама по себе си като предлага една от най качествените продукти на пазара за отопление, водопровод, които ще разборят във вашата инсталация безотказно.

Herz арматура за отопление

Herz Арматура

Налични 20 продукта.

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)

Активни филтри

Цена 110,99 лв.

Трипътен термостатичен смесителен вентил на HERZ TEPLOMIX се използва като клапан в котелно оборудване, работещо на твърдо гориво, въглища, дърва и други. Предлаганите размери са за светъл отвор DN25 -присъединителен размер 1 1/4 и за DN32 - 1 1/2.

Цена 5,44 лв.

Съединение за пластмасова тръба с алуминиева вложка на HERZ служат за свръзка на тръба с фитинг.Комплектът включва уплътняващ пръстен, съединяваща гайка с конус и наставка за тръба Ф16 и Ф20.

Цена 98,05 лв.

Трипътният кран на HERZ може да се автоматизира с електрическа задвижка на фирмата. Изработен от масивен месинг той е изцяло метален. Вътре в ябълковидната част няма тефлоното тяло. На практика крана е вечен. Често се използва и за смесителн вентил но трябва да отбележим,че управлението на ...