Градински маркучи и фитинги

Предлагаме градински маркучи двойно армирани с различен размер и метраж на топ, както и всички необходими фитинги за свързване към маркуча като струйник пистолет, струйник бърза връзка, пистолет душ за бърза връзка, разпръсквач, поливачка, съединители за маркуч, бърза връзка, таймер за поливане и макара за маркучи със стойка или с количка до 45метра.При нас ще откриете също така и месингови връзки за по здрава и стабилна свръзка за съединяване на градинските Ви маркучи.Всички продукти са с високо качество и гарантират тяхнато приложение да бъде максимално най надеждно.

Градински маркучи и фитинги

Налични 38 продукта.

Показани са 1-38 от общо 38 артикул(а)

Активни филтри

Цена 16,95 лв.

Градински двуслоен армиран маркуч жълт на 1/2, изграден от два слоя висококачествен каучук, който трудно се пречупва и усуква.Подходящ за поливане на двора и градината, както и за пренос на вода.Цената е за един топ!

Цена 30,00 лв.

Градински двуслоен армиран маркуч жълт на 3/4, изграден от два слоя висококачествен каучук, който трудно се пречупва и усуква.Подходящ за поливане на двора и градината, както и за пренос на вода.Цената е за един топ!

Цена 40,61 лв.

Градински двуслоен армиран маркуч жълт на 1", изграден от два слоя висококачествен каучук, който трудно се пречупва и усуква.Подходящ за поливане на двора и градината, както и за пренос на вода.Цената е за един топ!

Цена 0,31 лв.

Неръждаема скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.

Цена 0,21 лв.

Поцинкована скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.

Цена 11,40 лв.

Пластмасови кранове подходящи за бидон, резервоар за дъждовна вода и други. Комплекта включва : клапан с изход за бързо свързване с филтри и уплътнения, кран с цедка и уплътнения, чучур за поливане с цедка и уплътнения.