Смесители за баня и кухня

Когато вече сте завършили Вашия ремонт или е дошло времето да смените вече старата смесителна батерия в банята или кухнята и се колебаете от избор на смесители - тогава можете да се свържете с нас. Предлагаме голяма гама от красиви и дизайнерски смесители предназначени за монтаж на кухненски плот или баня, както и за стенен монтаж, смесители за душ кабина, смесители, които се вграждат, смесители за хигиена, тръбно окачване за душ слушалки и други. Насочени сме в момента за две марки - едната е на доказаната марка Ideal Standart Vidima и по ниско бюджетна марка на Sfit, които по качество не отстъпват и на по скъпите смесители. Предлаганите смесите на Vidima са с гаранция, както повечето смесители са оборудвани с необходимите меки връзки. Предлагаме резервни части за всички модели наши смесители. 

Смесители за баня и кухня

Налични 62 продукта.

Показани са 1-39 от общо 62 артикул(а)

Активни филтри

Цена 17,50 лв.

Душ превключвател Vidima и Ideal Standard за превключване на душ и чучур.

Използва се в смесители Vidima от серията Seva, Hercules, Orion, използва се и в смесители Ideal Standard

Използва се в смесители Vidima със серийни номера B1023, B2030, B2074, B2089, B2090, B2105, B2106, ...

Цена 10,39 лв.

Оригинална ръкохватка на разпределителен механизъм за смесители Видима от сериите:

- Искър, Ретро, ​​Делта, Вит;

- Еко, Янтра, Стил.

Проектиран да превключва потока на водата от крана към душа и обратно.

Цена 74,60 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 60,50 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 44,65 лв.

Смесител за кухня Aquarius намира приложение за монтаж на стената над мивка в баня или кухня. Използва се предимно в по-стари кухни, където тръбите са разположени в стените. За монтажа му са необходими 2 отвора.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, със затварящ механизъм с ...

Цена 63,45 лв.

Смесител за душ за вграждане с лост за регулиране на потока, който може да се използва за регулиране на температурата и интензитета на водната струя.

Кръгла роза за стена, която може да се комбинира с всяка душ слушалка или плъзгаща се релса.

Почиства се лесно и е проектиран да ...

Цена 40,90 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и дълъг чучур 21см, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 76,68 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и среден 15см чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове . Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се използва и при по-големите мивки в банята.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, ...

Цена 61,92 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и висок чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 46,95 лв.

Месингова смесителна батерия стоящ, предназначен за кухненски плот и баня Dahliq двуръкохватков. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта.

Включени са и гъвкави връзки за връзка с водопровода. 

Цена 46,75 лв.

Смесител за биде с нисък поток предназначен за баня. Продуктът е произведен от висококачествен месингов материал с хромирано покритие. Месинговата конструкция осигурява дълъг живот и издръжлив продукт.

Предлага се в очарователно хромирано покритие

Подходящи за гардеробни и малки ...

Цена 43,50 лв.

Месингов смесител стоящ за умивалник Aquarius, подходяща за всички видове стандартни мивки в бани. Всички смесители от серията Aquarius са едноръкохваткови със затварящ механизъм на Ф35, снабден с аератор. 

В комплект с меки връзки с дължина 35см скрепителни елементи за монтаж.

Цена 114,00 лв.

Смесител за умивалник Retro Lux, представлява луксозна  батерия смесител изцяло хромирано покритие за Вашата баня или кухня. Батерията има кратка работа на контролната глава, достатъчно е да я завъртите на 90°, за да я отворите напълно.

Смесителите от тази серия са снабдени и с ...

Цена 145,80 лв.

Кухненски смесител с въртяща се глава изцяло от INOX. Размера на кухненската батерия е подходяща за всички видове стандартни кухни с дължина 60см.Кухненския смесител е комплектован с гъвкави връзки за присъединяване към водопровода и с крепежни елементи за фиксирането му към плота или ...

Цена 54,00 лв.

Тръбно душ окачване 60см с подвижна стойка за ръчен душ, който позволява да се регулира позицията и височината. Всички елементи на тръбно окачване са хромирани с характерни овални форми. Подвижното окачване за душ слушалката е предназначен за стенен монтаж.