Текелаж и въжета

В този раздел Текелаж и въжета  сме включили закрепващи елементи като обтегачи за въжета, карабинки, куки и други видове текелаж. Можете също да разгледате стоманени неръждаеми въжета както и стоманени въжета, които намират приложение при напрегнати условия на работа, при носещи конструкции, козирки, преградни стени, рекламни носители, парапети, елементи от мебели, системи за озeленяване на сгради и други.

Всичко, което ще намерите в текелаж и въжета е налично на склад.

Текелаж и въжета

Активни филтри

Цена 2,89 лв.

Неръждаема скоба за метално въже намира приложение за захващане на метални въжета и кабели с диаметър 3мм. Скобата е снабдена с два резбовани водача под формата на винтове, гайки за пристягане.Обявената цена е за брой!

Цена 2,04 лв.

Поцинкован обтегач от едната страна има кука, а от другата халка. Намира приложение е различни строителни промишлености за захващане и опъване на тежки конструкции. С обтегача можете да регилурате дължината на всички видове въжета, огради и различни констукции. Предлага се избор от различни ...

Цена 1,32 лв.

Поцинкована халка с болт в комплект гайка намира приложение за различни предназначения. Използва се предимно за гаражни и дворни врати. Този артикул се предлага в три размера ф5, ф6 и ф10.

Цена 0,52 лв.

Метална халка двойно въртяща старо злато с две халки - малка и голяма . Размер на голямата халка с диаметър 4мм и вътрешен размер на 30мм, размер на малката халката с диаметър 4мм и вътрешен диаметър 25мм.

Цена 0,78 лв.

Метална халка двойно въртяща поцинкована с две халки - малка и голяма . Размер на голямата халка с диаметър 6мм и вътрешен размер на 35мм, размер на малката халката с диаметър 5мм и вътрешен диаметър 30мм.