ППР Чешки фитинги

В тази категория можете да разгледате ппр тръби и фитнги на FV PLAST a.s., както и на Totra които са един от най-успешните чешки и словенски производители на тръби и фитинги от полипропилен ппр, предназначени за водопроводни, отоплителни, климатизационни и пневматични инсталации. За произвоството на ппр тръби и фитинги им се използват само най-качествени суровини като немският гранулат “Hostalen”, което прави продукцията конкурентна и атрактивна на международния пазар. FV Plast има стабилни позиции в повече от 45 държави и в България. Тръбите се произвеждат в три напорни редици: PN10, PN16 и PN20 и с диаметри от ф16 до ф110. В продуктовата гама ще намерите и многослойните PP-R - PN20 тръби STABI с алуминиева вложка и FASER със стъклофибри, които са устойчиви на по-високи температури и налягате, както и пълният асортимент фитинги за тях.

ППР Чешки фитинги

Активни филтри

Цена 2,65 лв.

ППР тръба комбинирана за топла и студена вода PN20 е надеждна за домашни и производствени нужди.

Тръбата е приложима както за студена, така и за топла вода.

PN20 Номинално налягане - издържа налягане от 20 бара и температура до 75 градуса по Целзий. 

От падащото меню ...

Цена 2,63 лв.

ППР прехвърляща дъга дълга има приложение в изграждането на водопроводни и отоплителни инсталации с PPR тръби. Намира приложение в местата, където трябва се кръстосват тръбите, когато са разположени в една равнина. 

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20; Ф25; Ф32

Цена 0,53 лв.

ППР Муфа се използва основно при изграждането на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради за свързване на две тръби посредством метода на лепене. Муфата за лепене е предназначена да удължава на тръбния път в права линия - чрез нея могат да се наставят тръби до ...

Цена 0,42 лв.

ППР Коляно 90° намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. Чешките колена са предназначени за свързване на две тръби под ъгъл 90°. По този начина се правят ъгли и чупки в тръбния път. 

От ...

Цена 0,67 лв.

ППР Коляно 45° намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20; Ф25; Ф32

Цена 0,56 лв.

ППР тройник намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене.

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20; Ф25; Ф32;

Цена 0,46 лв.

ППР капа намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20; Ф25; Ф32

Цена 1,68 лв.

ППР тройник редуктивен намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20xФ25xФ20; Ф25xФ20xФ25; Ф32xФ20xФ32; Ф32xФ25xФ32; 

Цена 3,59 лв.

ППР Преход с външна резба намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери, които предлагаме: Ф20x1/2; Ф25x3/4; Ф32x1.

Цена 3,89 лв.

ППР преход с вътрешна резба намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери, които предлагаме: Ф20x1/2; Ф20х2/3; Ф25x3/4; Ф32x1.

Цена 6,13 лв.

ППР Коляно с външна резба намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери, които предлагаме: Ф20x1/2; Ф25x1/2; Ф25x3/4; Ф32x1.

Цена 4,25 лв.

ППР коляно с вътрешна резба намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

От падащото меню можете да изберете следните размери, които предлагаме: Ф20x1/2; Ф25x1/2; Ф25x3/4; Ф32x1.

Цена 0,70 лв.

ППР Редукция тръба/фитинг служи за лесно присъединяване на ППР тръба в даден фитинг с различен диаметър на отвора. Можете бързо и лесно да преминете от по - голям размер към по - малък без да имате проблеми с течове. 

От падащото меню можете да изберете следните редуктивни размери: ...

Цена 5,20 лв.

ППР Тройник с вътрешна намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене.

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20x1/2xФ20; Ф25x1/2xФ25; Ф25x3/4xФ25; Ф32x1xФ32

Цена 6,38 лв.

ППР Тройник за стена с вътрешна резба намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене.

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20x1/2; Ф25x1/2;

Цена 16,59 лв.

ППР укб 20х1/2 е фитинг от полипропилен, който е подходящ за монтиране на смесители за вода. 

С регулируемо за прецизно разстояние R = 100, 113, 137 и 150 mm.

Размер: Ф20х1/2 вътрешна резба.

Цена 34,88 лв.

УКБ Ф20x1/2, намира приложение за свързване на смесители в гипсокартон на дадена водопроводна инсталация.  

Предназначен за свързване към полипропиленова тръба с диаметър 20мм и връзка с резбови външен фитинг на 1/2. 

Цена 14,08 лв.

Преход за гипсокартон намира приложение при изграждане на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради посредством метода на лепене. 

Предлага се само в един размер на Ф20x1/2!

Цена 15,20 лв.

ППР Сферичен кран намира приложение за при изграждане на водопроводни и отоплителни инсталации. Характерно при сферичен полипропиленов кран е металната сфера, която се отваря или затваря непосредствено чрез ръчно задвижване .

*Обръщаме внимание на размер ф20, който е с перчата ...

Цена 22,22 лв.

ППР Сферичен кран с изпускател намира приложение за при изграждане на водопроводни и отоплителни инсталации. Характерно при сферичен полипропиленов кран е металната сфера, която се отваря или затваря непосредствено чрез ръчно задвижване, а изпусквателя служи източване.

От падащото меню ...

Цена 18,80 лв.

ППР Спирателен кран с кеклов затварящ се механизъм, предназначен за системи с плавна регулация на дебита. Разглобяемият винтов механизъм на спирателния кран улеснява поддръжката му във водопроводната или отоплителната инсталация като не се налага да режете. 

От падащото меню можете да ...

Цена 25,77 лв.

ППР Спирателен кран с кеклов затварящ се механизъм, предназначен за системи с плавна регулация на дебита, а с изпускателя можете лесно да източите излишната вода от системата системата. 

От падащото меню можете да изберете следните размери: Ф20; Ф25; Ф32

Цена 7,62 лв.

ППР холендър за водомер е полипропиленов фитинг, с който можете лесно и бързо да съедините към водомер.

Състои се от три части : тръбичка с диаметър 25мм, месингова гайка на 1 цол у уплътнение. 

Посочената цена е за 1 брой!