Изборът на циркулационна или рециркулационна помпа обикновено се подценява . С нашият опит ние констатирахме ,че този избор не трябва да се омаловажава. В какво се състой избора зависи от много променливи като : трасе на тръбата , материал на топлопреносната мрежа , денивилация и куп още неща . В много от случаите на които попадаме е ,че необход...

Изборът на циркулационна или рециркулационна помпа обикновено се подценява . С нашият опит ние констатирахме ,че този избор не трябва да се омаловажава. В какво се състой избора зависи от много променливи като : трасе на тръбата , материал на топлопреносната мрежа , денивилация и куп още неща . В много от случаите на които попадаме е ,че необходимите мощности на помпата не са сметнати и от там идват проблеми като : невъзможност за 100% пренасяне на топлина, шум в мрежата ( тръбите ) , кавитация и много често изграяне на самата помпа . 

Как да минимизирате риска от грешен избор ?

1. Залагайте на марки доказали се в годините и реално подържащи гаранцията си! Нашата компания заложи на четири основни марки Grundffos, Willo , Halm и китайската доказана марка THS . 

2. Обадете се на наш технически сътрутник за да ви разясни в детайли коя помпа да изберете 

https://evtinmagazin.com/contact-us

Приятно пазаруване 

Покажи повече

Демо Опции

Бекграунда се вижда само при *в кутия, в рамка и закръгление(