Кранове

Предлагаме на Вашето внимание избор от кранове за изграждане на Вашата система. Тук ще намерите сферични кранове,  които могат  да се ползват от отоплителната до хранително-вкусовата промишленост. Цоловите резби позволяват да се ползват масово от повечето потребители. Размерите които ще откриете са много много . В категорията ще намерите и декоративни кранове за баня или тоалетна на водеща фирма в областа . Помислихме и за монтажниците на отоплителни радиатори и лири, като им предлагаме и вентили за радиатори. За места където има риск от замръзване ще намерите и сферични кранове с източващи елементи . 

Цените ни са атрактивни тъй като сме вносители на повечето продукти.  За редовни клиенти предлагаме куп промоции и улеснения.

Кранове

Активни филтри

Цена 18,85 лв.

Кран сферичен ъглов с холендър изграден от висококачествен месинг с никелирано покритие и разглобяема холендрова връзка, който издържа на високи температури и налягане.Най често намира широко приложение при изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации.С помощта на удобната перчата ...

Цена 7,40 лв.

Кран сферичен мъжка-женска резба перчата ръкохватка от висококачествен месинг с никелирано покритие.Приложим в сфертата на отоплителни и водопроводни инсталации с размери от 1/2, 3/4 и 1цол.

Цена 7,37 лв.

Кран сферичен с вътрешни резби от висококачествен месинг с никелирано покритие издържлив на високи температури и налягане.Предлагаме голям избор от размери 1/2, 3/4 и 1цол. Намира приложение във водопроводни, отоплителни и индустриални инсталации.

Цена 11,02 лв.

Сферичен кран прав с холендър приложим за отоплителни и водопроводни инсталации. Тяло от месинг с хромирано покритие издържлив на високи температури от -15 до 90 градуса. Холендровата връзка е удобен, когато е необходимо да се направи демонтаж на инсталацията. 

Цена 9,43 лв.

Сферичен кран за източване от месинг с накрайник за маркуч и капачка.Кранът намира приложение в отоплителни инсталации за пълнене или източване.Предлагаме стандартен присъединителен външен размер на 1/2 цол.

Цена 58,46 лв.

Сферичен трипътен кран с L пропускане

Материал: месинг, усилено тяло

Размер: 1/2" женска резба от трите страни

Тип: сферичен

Пропускане: L-пропускане, в ляво или дясно

Приложение: водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации, системи за сгъстен ...

Цена 10,18 лв.

Сферичен кран мини за адаптор стандарт 24x19. Сглобява се с адаптори за многослойна тръба за парно или медна тръба. Диаметрите на тръбите  които може да подвържите са ф15мед,  ф16, ф18, ф20. За удобстово и яснота на инсталотора има синя или червена ръкохватка. 

Цена 18,48 лв.

Градински кран канелка от месинг с хромирано покритие и щуцер се използва като спирателен вентил за студена и топла вода.

Максимално работно налягане : 10 bar

Работна температура макс. 90 °C

Изграден от месингово тяло.

Цена 88,10 лв.

Кран с електрическа задвижка нормално затворен. При този модел врътката е създадена за улеснение за ръчно затваряне или отваряне на крана.

Материал: Месинг

Захранване: AC220V

Присъединяване: вътрешна резба

Предлага се избор от размери на 1/2, 3/4, 1" и 1 1/4

Цена 134,00 лв.

Кран трипътен с електрическа задвижка , работи на 220 волта с възможност за ръчна работа.

Материал: Месинг

Захранване: AC220V

Режим на работа: Три проводника Двупосочно управление

Мощност: 6W (само когато вентилите се отварят и затварят)

Време на работа: ...

Цена 11,02 лв.

Кран сферичен с изпускател от висококачествен месинг с никелирано покритие. Изпрзващият елемент от едната страна и от друга с тапа имат присъединителни резби на 1/4 ".Имате избор от различни размери започващи от 1/2 до 1 1/4 цола.

Цена 11,22 лв.

Тялото на крана е масивно и прецизно изработено с никелирано покритие. Много е подходящ за монтиране в тесни пространства, където можете лесно да завиете малката те образна ръкохватка тип пеперуда.

Цена 11,00 лв.

Сферичен кран с холендър и перчата ръкохватка. Кран с много високо качество. Може да се използва при отоплителни, соларни и климатични системи. Якоста на всичките размери е PN40 !Холендовата му връзка е разглобяема, която улеснява за по лесно сваляне в системата.

Цена 10,03 лв.

Висококачествен сферичен кран изграден тяло от подсилен полимер с женски присъединителни резби от двата края. Благодарение на металната сфера и неръждаемата ръкохватка можете да регулирате водопроводния поток. Полимерният кран е устойчив от -20C°  до +60C° .

Цена 10,03 лв.

Висококачествен сферичен кран изграден тяло от подсилен полимер с мъжка и женска присъединителна резба. Благодарение на металната сфера и неръждаемата ръкохватка можете да регулирате водопроводния поток. Полимерният кран е устойчив от -20C°  до +60C° .

Цена 11,95 лв.

Кран кеклов с месингово тяло и пластмасова сменяема ръкохватка. Спирателният кеклов кран е подходящ за използване в системи за питейна вода или отопление. Предлага се в два размера : 1/2 и 3/4.

Цена 21,19 лв.

Кран кеклов с изпразнителен елемент, който служи за източване на излишната вода във дадена изградена инсталация.Изпразнителният елемент на крана може да се сменя от едната страна на другата.

  • Тяло от месинг
  • С вътрешни присъеднителни ...
Цена 2,47 лв.

Канелка за бидон пластмасов е издържлив кран за дълготрайна работа. 

Лесен за поставяне в класическите пластмасови бидони. 

Безупречен за спиране и пускане на потока на течността в бидона. 

С резба предназначен за свързване към отвори на бидон. 

Цена 2,86 лв.

Канелка за буре с удължено тяло е предназначен за свързване към бурета за пренос на течности. Изработен от вискокачествена пластмаса, осигурява ръчно регулиране на потока на течността. 

Цвят : бял

Присъединяване 1/2 към отвор на буре. 

Цена 6,10 лв.

Кран сферичен женска-женска резба алуминиева ръкохватка от висококачествен месинг с никелирано покритие.Приложим в сфертата на отоплителни и водопроводни инсталации с размери 1/2, 3/4, 1", 1 1/4, 1 1/2 и 2".

Цена 9,35 лв.

Резервна част за вентил спирателен обикновен или с изпразнител. Присъединителен размер на затварящия механизъм е на 3/4 външна резба. Предлаганите от нас вентил спирателни са подходящи за този затварящ механизъм!

Цена 16,18 лв.

Градински кран канелка с щуцер се използва като спирателен вентил за студена и топла вода.

Максимално работно налягане : 10 bar

Работна температура макс. 90 °C

Изграден от месингово тяло.

Цена 16,63 лв.

Канелка шагрен с месингово тяло и щуцер за свързване към маркуч е с шагренирано покритие. 

Това е покритие с матов ефект и леко релефна повърхност, който подобрява захващането и устойчивостта от износване.

Има външен присъединителен размер на 1/2 и 3/4

Снабден с холендър ...

Цена 12,95 лв.

Кран канелка с цялостно покритие от подсилен полимер, благодарение на който се спира прекия досег на металните части с въздух или вода.

Подсиленият полимер  не позволява да се появят течове по тялото или уплътнителният пръстен.

Външна присъединителна резба на 1/2.

Работно ...

Цена 19,73 лв.

Двоен кран канелка против замръзване е с цялостно покритие от подсилен полимер.

Благодарение на който се спира прекия досег на металните части с въздух или вода ,което позволява надежна употреба в продължение на много години. 

Подсиленият полимер не позволява да се появят течове ...

Цена 8,64 лв.

Канелка със стоманена ръкохватка от месингово тяло с хромирано покритие и щуцер за свързване на маркуч.

Присъединителен размер на 1/2 и 3/4 външна резба.

Материал : месинг с хром покритие

Регулиране на потока чрез месингова сфера.

Ръкохватка права от стоманен ...

Цена 22,46 лв.

Градински двоен кран от месингово тяло с хромирано покритие и щуцер за свързване на маркуч.

Присъединителен размер на 1/2 външна резба към водопроводната инсталация,  присъединителен външен размер на 3/4 с кран и накрайник за градински маркуч.

Можете да свържете и пералня и ...