Сортирай по

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

Размер

Размер

избери размер

избери размер

Кранове

Предлагаме на Вашето внимание избор от кранове за изграждане на Вашата система. Тук ще намерите сферични кранове,  които могат  да се ползват от отоплителната до хранително-вкусовата промишленост. Цоловите резби позволяват да се ползват масово от повечето потребители. Размерите които ще откриете са много много . В категорията ще намерите и декоративни кранове за баня или тоалетна на водеща фирма в областа . Помислихме и за монтажниците на отоплителни радиатори и лири, като им предлагаме и вентили за радиатори. За места където има риск от замръзване ще намерите и сферични кранове с източващи елементи . 

Цените ни са атрактивни тъй като сме вносители на повечето продукти.  За редовни клиенти предлагаме куп промоции и улеснения.

Кранове

Налични 49 продукта.

Показани са 1-39 от общо 49 артикул(а)

Активни филтри

Цена 22,97 лв.

Перален кран с удължител и месингова резба на 3/4 тежък модел.

Предназначен е за монтаж между ексцентриците и стенната батерия. След свързване на вентила към батерията можем допълнително да свържем пералня или съдомиялна машина.

Цена 8,40 лв.

Сферична канелка перчата ръкохватка  с външна резба. Може да се използва в градини,тераси,балкони,бани,накратко всички водопроводи,които се нуждаят от свързване с маркуч. С перчатата ръкохватка удобно и лесно можете да регулирате водопроводния поток. 

Предлага се избор от два размера ...

Цена 10,44 лв.

Сферичен кран ъглов без розетка с хромирано покритие и пластмасова дръжка. Предлага се в три размера на 1/2x3/8, 1/2x1/2 и 1/2x3/4.Най-често се използва при излизане на водопровод от стената при свързване с тоалетно казанче, смесители, перални и миялни машини, и други подобни. 

Цена 22,46 лв.

Сферична канелка от месингово тяло с хромирано покритие и щуцер за свързване на маркуч.Присъединителен размер на 1/2 външна резба и 3/4 кран за пералня. Можете да свържете и пералня и съдомиялна едновременно, като премахнете щуцерът му.

Цена 17,93 лв.

Сферични канелка с цялостно покритие от подсилен полимер, благодарение на който се спира прекия досег на металните части с въздух или вода ,което позволява надежна употреба в продължение на много години. Подсиленият полимер  не позволява да се появят течове по тялото или уплътнителният ...

Цена 12,95 лв.

Сферични канелка с цялостно покритие от подсилен полимер, благодарение на който се спира прекия досег на металните части с въздух или вода ,което позволява надежна употреба в продължение на много години. Подсиленият полимер  не позволява да се появят течове по тялото или уплътнителният ...

Цена 7,99 лв.

Резервна част за вентил спирателен обикновен или с изпразнител. Присъединителен размер на затварящия механизъм е на 3/4 външна резба. Предлаганите от нас вентил спирателни са подходящи за този затварящ механизъм!

Цена 6,10 лв.

Кран сферичен женска-женска резба алуминиева ръкохватка от висококачествен месинг с никелирано покритие.Приложим в сфертата на отоплителни и водопроводни инсталации с размери 1/2, 3/4, 1", 1 1/4, 1 1/2 и 2".

Цена 21,19 лв.

Кран кеклов с изпразнителен елемент, който служи за източване на излишната вода във дадена изградена инсталация.Изпразнителният елемент на крана може да се сменя от едната страна на другата.

  • Тяло от месинг
  • С вътрешни присъеднителни ...
Цена 11,95 лв.

Кран кеклов с месингово тяло и пластмасова сменяема ръкохватка. Спирателният кеклов кран е подходящ за използване в системи за питейна вода или отопление. Предлага се в два размера : 1/2 и 3/4.

Цена 10,03 лв.

Висококачествен сферичен кран изграден тяло от подсилен полимер с мъжка и женска присъединителна резба. Благодарение на металната сфера и неръждаемата ръкохватка можете да регулирате водопроводния поток. Полимерният кран е устойчив от -20C°  до +60C° .

Цена 10,03 лв.

Висококачествен сферичен кран изграден тяло от подсилен полимер с женски присъединителни резби от двата края. Благодарение на металната сфера и неръждаемата ръкохватка можете да регулирате водопроводния поток. Полимерният кран е устойчив от -20C°  до +60C° .

Цена 11,00 лв.

Сферичен кран с холендър и перчата ръкохватка. Кран с много високо качество. Може да се използва при отоплителни, соларни и климатични системи. Якоста на всичките размери е PN40 !Холендовата му връзка е разглобяема, която улеснява за по лесно сваляне в системата.

Цена 7,93 лв.

Тялото на крана е масивно и прецизно изработено с никелирано покритие. Много е подходящ за монтиране в тесни пространства, където можете лесно да завиете малката те образна ръкохватка тип пеперуда.

Цена 11,02 лв.

Кран сферичен с изпускател от висококачествен месинг с никелирано покритие. Изпрзващият елемент от едната страна и от друга с тапа имат присъединителни резби на 1/4 ".Имате избор от различни размери започващи от 1/2 до 1 1/4 цола.

Цена 144,15 лв.

Сферичен кран с електрическа задвижка трипътен с врътка. Работи на 220 волта с възможност за ръчна работа.

Материал: Месинг

Захранване: AC220V

Структура Начини: Двупосочни,

Режим на работа: Три проводника Двупосочно управление

Мощност: 6W (само когато ...

Цена 88,10 лв.

Сферичен кран с електрическа задвижка и врътка. Врътката е за улеснение за ръчно затватряни или отваряне на крана.

Материал: Месинг

Захранване: AC220V

Структура Начини: Двупосочни,

Режим на работа: Три проводника Двупосочно управление

Мощност: 6W (само ...

Цена 68,00 лв.

Сферичен кран с електрическа задвижка.Двупътен с женски резби за присъединяване на 1/2, 3/4, 1" и 1 1/4.

Управление: 2 проводника 230V (отворено / затворено + нула).

Използвайте, за да изключите или ограничите потока на средата.

Вентилът е с крайни изключватели. NC - ...