Сортирай по

избери размер

избери размер

Присъединяване

Присъединяване

Структура

Структура

Пропускливост

Пропускливост

Задвижване

Задвижване

Размер

Размер

избери размер

избери размер

Кранове

Сферични кранове всички видове . Предлагаме ги с холендри ъглови и прави, шибърни и кеклови. Сферите в които могат    да се ползват са от отоплителната до хранително-вкусовата промишленост. Цоловите резби позволяват да се ползват масово от повечето потребители. Размерите които ще откриете са много много . В категорията ще намерите и декоративни кранове за баня или тоалетна на водеща фирма в областа . Помислихме и за монтажниците на отоплителни радиатори и лири, като им предлагаме и вентили за радиатори. За места където има риск от замръзване ще намерите и сферични кранове с източващи елементи . 

Цените ни са атрактивни тъй като сме вносители на повечето продукти.  За редовни клиенти предлагаме куп промоции и улеснения.

Кранове

Налични 27 продукта.

Показани са 1-27 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

Цена 11,18 лв.

Кран сферичен ъглов с холендър изграден от висококачествен месинг с никелирано покритие и разглобяема холендрова връзка, който издържа на високи температури и налягане.Най често намира широко приложение при изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации.С помощта на удобната перчата ...

Цена 7,37 лв.

Кран сферичен с вътрешни резби от висококачествен месинг с никелироно покритие издържлив на високи температури и налягане.Предлагаме голям избор от размери започващи от 1/2 до 4 цола.Намира приложение във водопроводни, отоплителни и индустриални инсталации.

Цена 9,10 лв.

Сферичен кран за източване от месинг с накрайник за маркуч и капачка.Кранът намира приложение в отоплителни инсталации за пълнене или източване.Предлагаме стандартен присъединителен външен размер на 1/2 цол.

Цена 10,18 лв.

Сферичен кран мини за адаптор стандарт 24*19. Сглобява се с адаптори за многослойна тръба за парно или медна тръба. Диаметрите на тръбите  които може да подвържите са ф15мед,  ф16, ф18, ф20. За удобстово и яснота на инсталотора има синя или червена ръкохватка. 

Цена 11,00 лв.

Кран сферичен с изпускател от висококачествен месинг с никелирано покритие. Изпрзващият елемент от едната страна и от друга с тапа имат присъединителни резби на 1/4 ".Имате избор от различни размери започващи от 1/2 до 2 цола.

Цена 7,93 лв.

Тялото на крана е масивно и прецизно изработено с никелирано покритие. Много е подходящ за монтиране в тесни пространства, където можете лесно да завиете малката те образна ръкохватка тип пеперуда. Предлага се в два цвята на ръкохватката: син и червен.

Цена 10,17 лв.

Сферичен кран с холендър и перчата ръкохватка. Кран с много високо качество. Може да се използва при отоплителни, соларни и климатични системи. Якоста на всичките размери е PN40 !Холендовата му връзка е разглобяема, която улеснява за по лесно сваляне в системата.