Сортирай по

избери размер

избери размер

Мощност

Мощност

избери размер

избери размер

Помпи и разширителни съдове

Помпите за парно са сърцето на системата е важен компонент в отолителната и вентилационната система. Циркулационата помпа намира широко приложение но основната сфера в която се ползва е отоплителната. Всеки котел, камина, горелка, слънчев колектор се нуждае от помпа. Също има и рециркулационни помпи за системи с рециркулация и бустер помпи за топла или студена вода за системи с недостиг на налягане  примерно слънчев колектор отворен тип ). Разгледайте внимателно категория Помпи и разширителни съдове и ако не намирате нещо не се колебайте да ни се обадите! 

Относно разширителни съдове имате избор дали да бъдат за затворена или отворена система и избор от желания литраж.

Помпи и разширителни съдове

Налични 26 продукта.

Показани са 1-26 от общо 26 артикул(а)

Активни филтри

Цена 107,56 лв.

Потопяема помпа за мръсна вода 400W с дължина на кабел 10метра 52G441

Марка: VERTO

Воден поток 7500

Тип потопяема помпа за мръсна вода

Максимална дълбочина на потапяне 5

Максимален размер на замърсяване 35

Мощност 400

Обща ширина на продукта ...

Цена 254,00 лв.

Рециркулационна помпа Grundfos Comfort 15-14 B PM. със вграден кабел 220V. Може да се управлява със термостат или таймер, които не са в комплекта. Без холендри. Присъединителен размер 1/2Ж 

Цена 42,00 лв.

Ключ поплоавък с електромеханично оборудване, което позволява стартиране и спиране на помпи, клапани и др. при предварително фиксирано ниво. Микропревключвателя в поплавъка включва и изключва помпата в зависимост от нивото на течността.

Цена 34,50 лв.

Ключ поплоавък с електромеханично оборудване, което позволява стартиране и спиране на помпи, клапани и др. при предварително фиксирано ниво. Микропревключвателя в поплавъка включва и изключва помпата в зависимост от нивото на течността.

Цена 66,80 лв.

Разширителен съд за отворена система кубичен с вместимост 13литра.Предназначен за отоплителни инсталации без налягане.Присъединителният размер е на 1/2 вътрешна резба, монтажът му може да бъде от всичките му страни.

Цена 75,30 лв.

Разширителен съд за отворена система кубичен с вместимост 17литра.Предназначен за отоплителни инсталации без налягане.Присъединителният размер е на 1/2 вътрешна резба, монтажът му може да бъде от всичките му страни.

Цена 237,87 лв.

Електронна циркулационна помпа е предназначена за циркулиране на водата в отоплителна система.Помпата е с опция електронно регулиране като постоянно измерва налягането и регулира скоростта според зададения режим.

Габаритни размери : дължина без холендри 18.5см/ височина 16см/ ширина ...

Цена 717,00 лв.

Помпена група за подово отопление с помпа 25/4, термостатичен смесител, манометър и обезвъздушител, профилни колектори за контрол с електрическа задвижка и дебитомери с брой кръгове по избор.

Цена 403,25 лв.

Смесителна помпена група за подово отопление.

В комплекта включва:

Терморегулаторна глава с капилярен датчик, термосмесител, термометър, автоматичен обезвъздушите, холендри, конзоли за окачване на стена.

Цена 374,00 лв.

UPS с чиста синусоида с вътрешна батерия и изводи за външен акумулатор, подходящ за циркулационни помпи или други устройства с консумация до 100W.


Вход
Напрежение: 220 VAC
Честота: 50 Hz

Защита: Предпазител

Изход 
Напрежение: 220 VAC ± 4%