Сортирай по

избери размер

избери размер

Мощност

Мощност

Помпи

Помпа или сърцето на системата е важен компонент в отолителната и вентилационната система. Циркулационата помпа намира широко приложение но основната сфера в която се ползва е отоплителната. Всеки котел, камина, горелка, слънчев колектор се нуждае от помпа. В магазина ще намерите както електрони помпи така и обикновени. Фирмите с които работим са лидери в областа. Също има и рециркулационни помпи за системи с рециркулация и бустер помпи за топла или студена вода за системи с недостиг на налягане ( примерно слънчев колектор отворен тип ). Разгледайте внимателно и ако не намирате нещо не се колебайте да ни се обадите! 

Помпи

Налични 13 продукта.

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Активни филтри

Цена 525,00 лв.

Помпена група за подово отопление GRUNDFOS UPM3 HYBRID 25-70 с термосмесител и термометър, покрива всички нужни неща за правилната циркулация на подовото отопление в един продукт. Предоставя широк диапазон на настройки за всяко приложение.

Технически характеристики в

Цена 320,00 лв.

UPS с чиста синусоида с вътрешна батерия и изводи за външен акумулатор, подходящ за циркулационни помпи или други устройства с консумация до 100W.


Вход
Напрежение: 220 VAC
Честота: 50 Hz

Защита: Предпазител

Изход 
Напрежение: 220 VAC ± 4%

Цена 243,00 лв.

Смесителна помпена група за подово отопление.

В комплекта включва:

Терморегулаторна глава с капилярен датчик, термосмесител, термометър, автоматичен обезвъздушите, холендри, конзоли за окачване на стена.

Цена 601,06 лв.

Помпена група за подово отопление с помпа 25/4, термостатичен смесител, манометър и обезвъздушител, профилни колектори за контрол с електрическа задвижка и дебитомери с брой кръгове по избор.