Соларни панели и инвертори

Все повече навлизащите технологии в този бранш правят живота ни лесен и евтин. Решихме да Ви предложим многобройни решения за нуждите Ви. 

Продуктите предлагани от нас са на водещи фирми в тази сфера и всиюко е с гаранция. Стремейки се да предложим цялата гама от продукти в този бранш сме заредили нашите складове с панели за ток, инвертори он и оф грид, соларни кабели, крепежи и конектори. 

С голяма гама иновации Вие ще останете очаровани колко лесно е станало всичко и колко много можем да Ви спестим от сметките за ток. 

Ето и някой наши партньори : SMA Germany, Huawei China, JA Solar, Fronius, Canadian solar, QSEL и още много други.

Ние предлагаме фотоволтаични компоненти и решения за съхранение с най-високи стандарти за качество. Нашите продукти се предоставят от нашите търговски партньори с дълги гаранции за продукти и производителност. Продуктите, предлагани в  магазина като батерии, пакети за съхранение, соларни модули и инвертори, могат да се използват за преоборудване или за ново изграждане на фотоволтаични системи. От първата крачка до готовата слънчева система, инсталаторите получават всичко, от което се нуждаят от нас.

Като фотоволтаичен търговец на едро, работим в тясно сътрудничество с нашите колеги производители.  Като положителен резултат, нашите инсталатори са доволни от  лесната инсталация на слънчевата система. В същото време усилията за поддръжка на фотоволтаичната система са сведени до минимум. В крайна сметка има щастлив краен клиент, който има PV система с дълъг живот на покрива си и по този начин може да генерира печалби.

Соларни панели и инвертори

Налични 86 продукта.

Показани са 1-39 от общо 86 артикул(а)

Активни филтри

Цена 0,82 лв.

Метални обувки предназначени за соларни конектори MC4. Резервен вариант за соларни конектори.От падащото меню можете да изберете мъжки или женски вариант. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 43,20 лв.

Линеен предпазен товарен прекъсвач - разединител FH000 е предназначен за ножови стопяеми вложки с размер 000. Той осигурява безопасно изключване на номинален ток и свръхток до осем пъти над номиналния ток. 

Цена 20,54 лв.

Стойка за панели реголируема за монтаж на керемиден покрив с крепеж

Комплекта включва:

2 х Коларски болт - М10 х 25 мм (неръждаема стомана SUS304)
2 х Гайка фланшова - М10 (неръждаема стомана SUS304)
1 х Коларски болт - М8 х 25 мм (неръждаема стомана SUS304)
1 х ...

Цена 12,60 лв.

Стойка за панели за монтаж на керемиден покрив с крепеж

Комплекта включва:

1 х Винт с цилиндрична глава и вътрешен шестостен - М8 х 28 мм (неръждаема стомана SUS304)
1 х Подложна шайба - М8 (неръждаема стомана SUS304)
1 х Пружинна шайба - М8 (неръждаема стомана ...

Цена 13030,00 лв.

Соларен инвертор SMA SUNNY TRIPOWER CORE1 STP50-US-41 50KW:

Мощност: 50 000 W

Фази: 3

Максимална PV мощност: 75 000 W

Инверторът SMA Sunny Tripower CORE1 STP50-US-41 50kW се предлага с 10-годишна гаранция от производителя като стандарт.

Цена 6179,66 лв.

Fronius Symo GEN24 Plus с класове на мощност от 3,0 - 10,0 kW е идеалният хибриден инвертор за домакинствата. Благодарение на множеството функции, които са част от стандартното оборудване, трифазният уред задоволява всички нужди на клиентите.Той е много убедителен благодарение на своя лек и ...

Цена 785,00 лв.

Това е многофункционален инвертор с PWM соларно зарядно устройство и зарядно устройство за батерии, за да предложи поддръжка на непрекъсваемо захранване с преносим размер. Неговият изчерпателен LCD дисплей предлага конфигурируеми от потребителя и ...