Сортирай по

избери размер

избери размер

Структура

Структура

Дължина

Дължина

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

ППР тръби и фитинги

ППР или полипропилен е масово разпространен материал в много индустрии. В България тя заема доста голям пазарен дял когато става въпрос за тръби и фитинги за питейна вода а вече и в отоплението или вентилацията. 

Здравината и устойчивоста на тези продукти прави впечатление. При замръзване на течноста вътре в нея тя има свойството леко да се разшери което я запазва без нарушена структора злед замръзване. Съвсем иновативен е и метода на производство на тръбите със стъкло-влакно или алуминиево фолио(без острилка). Наричани СТАБИ те са надеждни при отоплителни инсталации. 

Фирма Сънсоларбг80 ЕООД е вносител на тръби KREUZ произведени с най-нови технологии в този бранш. KREUZ се превръща в задължителен елемент в все повече домове в България. Разполагаме с голяма гама и размери до ф40. При нужда Вие ще получите и всички сертификати необходими за EU пазара.  

ППР тръби и фитинги

Налични 60 продукта.

Показани са 1-39 от общо 60 артикул(а)

Активни филтри

Цена 2,28 лв.

Полипропиленови тръби с алуминиева вложка STABI за топла и студена вода на водещата марка KREUZ Pipe.Цената е на линеен метър като прътовете са по 3 метра.Дебелина на стената - Ф20x3mm; Ф25x3,5mm; Ф32x4mm; Ф40x5mm.

Цена 0,68 лв.

Полипропиленови кръстачи за присъединяване на тръбопроводен път с четири извода за лепене.Предлагаме с размери Ф20, Ф25, Ф32 и Ф40 на изгодни цени и висококачество директно от вносител.

Цена 8,19 лв.

ППР стенен комплект за смесител е фитинг от полипропилен, който служи за монтаж на смесителна батерия.Изграден е от два еднакви компонента завършващи с  присъединителни вътрешни месингови резби на 1/2.

Цена 5,38 лв.

ППР универсален комплект за смесители е фитинг от полипропилен, който служи за монтаж на смесителна батерия.Полипропилен УКБ се  състои от непосредствено свързани ППР колена за топла и студена вода с присъединителни женски резби на 1/2.

Цена 2,54 лв.

Полипропиленови филтри с вградена неръждаема мрежа предпазват от замърсяване като блокират грубите частици да не попаднат в някои от компонентите на изградената система.

Цена 9,76 лв.

Полипропиленови сферични кранове с вградени изпускватели са най - често ползвани при изграждане тръбопроводна битова инсталация. Чрез изпразващия елемент на ППР сферични кранове ще можете да източите дадена система,а чрез крана да спирате и пускате.

Цена 0,72 лв.

Полипропиленова пехвърляща дъга се използва във водопроводна система за топла и студена вода когато трябва ППР тръба да премине над друга.Прилага се само с полипропиленови тръби, тъй като е от важно значение те да бъдат от еднакъв материал.

Цена 0,75 лв.

Полипропиленови къси пехвърлящи дъги се използват във водопроводна система за топла и студена вода когато трябва ППР тръба да премине над друга.Прилага се само с полипропиленови тръби, тъй като е от важно значение те да бъдат от еднакъв материал.

Цена 6,80 лв.

Пипропиленови ъглови радиаторни кранове се поставят на входящите и изходящите тръбопроводи в отоплителната инсталия.С помощта на крана можете да регулирате топлинната температура в стаята или изцяло да спрете неговия режим на работа.

Цена 7,39 лв.

Пипропиленови прави радиаторни кранове се поставят на входящите и изходящите тръбопроводи в отоплителната инсталия.С помощта на крана можете да регулирате топлинната температура в стаята или изцяло да спрете неговия режим на работа.

Цена 0,06 лв.

Полипропиленови скоби за полагане на ППР тръби са важен компонент в изграждането на водопроводна или отоплителна инсталация.Когато работите с полипропиленови тръби е желателно да ги полагате с тази скоба, заради еднаквия размер на диаметъра с тръбата.

Цена 0,11 лв.

Полипропиленови скоби с лента за полагане на ППР тръби са важен компонент в изграждането на водопроводна или отоплителна инсталация.Когато работите с полипропиленови тръби е желателно да ги полагате с тази скоба, заради еднаквия размер на диаметъра с тръбата.

Цена 0,20 лв.

Полипропиленови скоби двойни за полагане на ППР тръби са важен компонент в изграждането на водопроводна или отоплителна инсталация.Когато работите с полипропиленови тръби е желателно да ги полагате с тази скоба, заради еднаквия размер на диаметъра с тръбата.

Цена 1,69 лв.

Полипропиленови преходи прави с холендрови гайки за свързване на ППР тръби към фитинги с външни присъединителни резби.Възможност имате да изберете между три размера на ф20, ф25 и ф32 и три цолови резби на 1/2, 3/4 и 1 цол.

Цена 2,90 лв.

Полипропиленови колена с холендрови гайки за свързване на ППР тръби към фитинги с външни присъединителни резби.Възможност имате да изберете между два размера на ф20 и ф25 и две цолови резби на 1/2 и 3/4.

Цена 4,09 лв.

Полипропиленови холендри с метална вътрешна резба за изграждане на водопроводни и отоплителни системи. Предлагаме от три размера на ф20, ф25 и ф32 и три цолови размера на 1/2," 3/4" и 1".