Сортирай по

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

Дължина

Дължина

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери броя отвори

избери броя отвори

ППР тръби и фитинги

ППР или полипропилен е масово разпространен материал в много индустрии. В България тя заема доста голям пазарен дял когато става въпрос за тръби и фитинги за питейна вода а вече и в отоплението или вентилацията. 

Здравината и устойчивоста на тези продукти прави впечатление. При замръзване на течноста вътре в нея тя има свойството леко да се разшери което я запазва без нарушена структора злед замръзване. Съвсем иновативен е и метода на производство на тръбите със стъкло-влакно или алуминиево фолио(без острилка). Наричани СТАБИ те са надеждни при отоплителни инсталации. 

Фирма Сънсоларбг80 ЕООД е вносител на тръби произведени с най-нови технологии в този бранш. Полипропилен се превръща в задължителен елемент във все повече домове в България. Разполагаме с голяма гама и размери до ф63. При нужда Вие ще получите и всички сертификати необходими за EU пазара.  

ППР тръби и фитинги

Налични 78 продукта.

Показани са 1-39 от общо 78 артикул(а)

Активни филтри

Цена 1,13 лв.

Полипропиленовa V пехвърлящa дъгa се използват във водопроводна система за топла и студена вода когато трябва ППР тръба да премине над друга.Прилага се само с полипропиленови тръби, тъй като е от важно значение те да бъдат от еднакъв материал.

Цена 0,60 лв.

ППР Коляно нипел на 45 градуса служи да направи чупка във водопроводната инсталация. 

Материал: Полипропилен

Цвят: Сив

Максимално работно налягане: 10 bar

Максимална работна температура: 95°

Диаметър: 20 и 25

Ъгъл: 45°

От падащото меню можете ...

Цена 30,50 лв.

ППР Колектор входове Ф40 и вградени вентили и преходи с адапатор на Ф16. Този профилен колектор намира приложение при изграждане на отоплителни системи, където се използва многослойна тръба с алуминиева вложка на Ф16. Профилният колектор е в комплект с закрепваща стойка и крепежи и ...

Цена 8,80 лв.

Профилен колектор Ф40 от полипропилен с вградени вентили на Ф20 за регулиране на всички потоци в изградената отоплителна система. ППР колектор с вентили е в комплект с ппр обезвъздушител, който служи и като тапа. Предлага се избор от 2 отвора; 3 отвора; 4 отвора и 5 отвора. Колекторите от ппр ...

Цена 2,76 лв.

Полипропиленов сферичен кран мини се използва във водопроводнии отоплителни инсталации, където няма нужно място за монтиране на сферичен кран. Предлага се избор от два размера на Ф20 и Ф25.

Цена 2,90 лв.

Полипропиленов преход с опашка и адаптор на Ф16. С този фитинг можете да свържете многослойна тръба с алуминиева вложка на Ф16, с удължената му страна е предназначена за съеднияване на полипропиленов фитинг с диаметър 20мм.

Цена 3,06 лв.

Полипропиленов фитинг с външна резба и опашка . С този фитинг можете лесно да съедните с удължената му част директно към друг полипропиленов фитинг.

Предлага се в два размера на 20x1/2 и Ф25x3/4.

Цена 2,30 лв.

Полипропиленов кръстач редуктивен предназначен за редуциране на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. Предлага се в следните редукционни страни на кръстача : 32x20; 32x25; 40x20 и 40x25.

Цена 1,58 лв.

Полипропиленов редуктивен петпътник или още т.нар. тройник двоен за байпас. Използва се предимно за изграждане на отоплителни инсталации като създава обходен път за работния флуид, превръщайки се в своеобразен байпасен мост между входните и изходните точки на включените топлообменни ...

Цена 1,25 лв.

Полипропиленов петпътник или още т.нар. тройник двоен за байпас. Използва се предимно за изграждане на отоплителни инсталации като създава обходен път за работния флуид, превръщайки се в своеобразен байпасен мост между входните и изходните точки на включените топлообменни устройства.

...
Цена 7,99 лв.

Глави за ППР лепачка с тефлоново покритие. Предлага се в размери от Ф20 до Ф75. Сменяемите глави за поялник прелаганите от нас са стандартни, които стават за повечето лепачки на пазара с мощност 800W.

Цена 0,21 лв.

Поцинкована скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.

Цена 0,31 лв.

Неръждаема скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.

Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.

Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.