Поцинковани фитинги

Поцинковани фитинги  на марка GEBO са етикет за качество. Стабилната им изработка гарантира работно налягане от 25 бара при температури от -25 до 300 градуса по Целзий. Фитингите от от поцинкован чугун се използват до голяма степен в системи изискващи високо налягане и при висока температура на топлоносителя. Широкото приложение на поцинковани фитинги в отоплението или вентилацията е не избежно. Гамата от модели на колена, тройници, муфи, нипели и холендри ще Ви улесни при вземане на решение как да подходите с монтажа. Всеки един детайл е двойно галванизиран. 

Поцинковани фитинги

Активни филтри

Цена 19,56 лв.

Водовземна поцинкована скоба е проектирана за отклоняване на водопроводни тръби във ВИК инсталации.От вътрешната страна на скобата има гумено уплътнение,към която приляга плътно тръба.Ако имате нужда от бързо и лесно разклоняване от съществуваща тръба към нова изберете този вид скоба.

Цена 1,05 лв.

Тапа с резба от чугун с поцинковано покритие срещу корозия за затапване на тръби и фитинги.Поцинкованата тапа е с мъжка резба, която влиза от вътрешната страна на фитинга.По този начин си осигурявате надеждно и сигурност от протичане на неизползвания отвор при изграждане във водопроводни и ...

Цена 1,48 лв.

Висококачествена капа с цинково покритие за затапване на излишните отвори.Капата е с вътрешна резба, която лесно и надеждно ще се навие към тръба или фитинг с мъжка присъединителна резба.Предлагаме Ви избор от много размери на 1/2" до 2".

Цена 1,85 лв.

Тройник от чугун с цинково покритие лесно ще можете да разклоните или да се свържите към тръбния път или фитинг с външна резба.Предлага се в много размери от 1/2" до 3" за изграждане на водопроводни и отоплителни инсталации.

Цена 0,65 лв.

Скоба метална с уплътнение и гайка, служи да захванете тръба или фитинг към стената.

Всички скоби до 3 цола са с гайка М8, а от 4 до 8 цола са с М10 гайка.

В категория КРЕПЕЖ можете да разгледате предлаганите от нас комбинирани шпилки и дюбели за тези скоби. 

Цена 12,46 лв.

Течен тефлон се използва за уплътняване на водопроводни съедниения и резби. Уплътнява срещу пропускане и корозия. При нанасяне върху метална повърхност се втърдява бързо. Скоростта на реакцията зависи от вида на мвтала.

Опаковка от 75мл