Поцинковани фитинги

Поцинкованите фитинги с марка GEBO са етикет за качество. Стабилната им изработка гарантира работно налягане от 25бара при температури от -25 до 300 градуса по Целзий. Фитингите от от поцинкован чугун се използват до голяма степен в системи изискващи високо налягане и при висока температура на топлоносителя. Широкото им приложение в отоплението или вентилацията е не избежно. Гамата от модели на колена, тройници, муфи, нипели и холендри ще Ви улесни при вземане на решение как да подходите с монтажа. Всеки един детайл е двойно галванизиран. 

Поцинковани фитинги

Налични 21 продукта.

Показани са 1-21 от общо 21 артикул(а)

Активни филтри

Цена 11,31 лв.

Водовземна поцинкована скоба е проектирана за отклоняване на водопроводни тръби във ВИК инсталации.От вътрешната страна на скобата има гумено уплътнение,към която приляга плътно тръба.Ако имате нужда от бързо и лесно разклоняване от съществуваща тръба към нова изберете този вид скоба.

Цена 0,61 лв.

Тапа с резба от чугун с поцинковано покритие срещу корозия за затапване на тръби и фитинги.Поцинкованата тапа е с мъжка резба, която влиза от вътрешната страна на фитинга.По този начин си осигурявате надеждно и сигурност от протичане на неизползвания отвор при изграждане във водопроводни и ...

Цена 1,10 лв.

Висококачествена капа с цинково покритие за затапване на излишните отвори.Капата е с вътрешна резба, която лесно и надеждно ще се навие към тръба или фитинг с мъжка присъединителна резба.Предлагаме Ви избор от много размери на 1/2" до 2".

Цена 1,28 лв.

Тройник от чугун с цинково покритие лесно ще можете да разклоните или да се свържите към тръбния път или фитинг с външна резба.Предлага се в много размери от 1/2" до 3" за изграждане на водопроводни и отоплителни инсталации.