Сортирай по

избери размер

избери размер

Предпазна техника

Предпазна техника и уреди са важен компонент във всяко начинание свързано с отопление, климатизация, соларни системи и други. В раздела Предпазна техника ще намерите предпазни клапи по температура или налягане. Автоматични магнет вентили или ЮПС-си за допълнително захранване. Автоматичните обезвъздушители също не липсват. 

Предпазна техника

Налични 32 продукта.

Показани са 1-32 от общо 32 артикул(а)

Активни филтри

Цена 12,10 лв.

Предпазен мембранен клапан с размери от 1/2", 3/4" и 1" с работно налягане от -10 до 110 градуса.Клапана се използва в отоплителни системи, където протича основно вода, пара или газ.Предпазните клапани са фабрично настроени според избора Ви на бар, изцяло от месингово тяло с пластмасова ...

Цена 116,93 лв.

Регулируемият термостатичен смесителен вентил автоматично смесва топлата вода идваща от бойлера като регулира температурата и предпазва от изгаряне.Предлагаме един размер на 1/2 цол с вътрешни резби за присъединяване.

Регулируем диапазон на температурата - +30°C - +65°C

Цена 15,17 лв.

Предпазен мембранен клапан на 3bar и 6bar с присъединителни резби на 3/4 женско служи за предпазване на дадена инсталация от повишаване на налягането.Предпазните бароклапи са фабрично настроени с темепературен диапазон на работа от -10 до 110 градуса.

Цена 164,30 лв.

Самопочистащ филтър се предлага в два размера 1" и 1 1/4.Филтъра е оборудван с кранче за източване на утайката с отвори за поставяне на манометри за контрол на входа и изхода на филтъра.Преднанзанчен за водопроводни системи, кладенци, сондажи, отоплителни и климатични системи.

Цена 18,38 лв.

Месингов възвратен вентил намира приложение във водоснабдителни системи.Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система.

Цена 4,87 лв.

Месингов възвратен вентил с хромирано покритие и метален диск , намира приложение във водоснабдителни системи. Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система.

От падащото меню можете да изберете ...

Цена 4,75 лв.

Месингов възвратен вентил с пластмасов диск намира приложение във водоснабдителни системи.Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система. 

Цена 5,83 лв.

Месингов възвратен вентил СУИНГ със свободен месингов клапан намира приложение при изграждане на водопроводни инсталации. Поставя се непосредстено след водомера като функията му е да не връща обратно вода в инсталацията. С месинговия диск може да се изпозлва и при инсталации с висока ...

Цена 110,99 лв.

Трипътен термостатичен смесителен вентил на HERZ TEPLOMIX се използва като клапан в котелно оборудване, работещо на твърдо гориво, въглища, дърва и други. Предлаганите размери са за светъл отвор DN25 -присъединителен размер 1 1/4 и за DN32 - 1 1/2.

Цена 98,05 лв.

Трипътният кран на HERZ може да се автоматизира с електрическа задвижка на фирмата. Изработен от масивен месинг той е изцяло метален. Вътре в ябълковидната част няма тефлоното тяло. На практика крана е вечен. Често се използва и за смесителн вентил но трябва да отбележим,че управлението на ...

Цена 83,27 лв.

Пропилен гликол за отоплителни и слънчеви инсталации- туба от 11 литра, който е нетоксичен за човешкото здраве. Можете да разреждате с дейонизирана или омекотена вода.

Антифризна способност до -44 ° С

Без мирис 

Без вкус

Посочената цена е за 11 литра!

В ...