Сортирай по

избери размер

избери размер

Диапазон на налягането

Диапазон на налягането

Вид резба

Вид резба

градуси

градуси

състояние

състояние

Мощност на ЮПС

Мощност на ЮПС

Предпазна техника

Предпазните техники и уреди са важен компонент във всяко начинание свързано с отопление, климатизация, соларни системи и други. В раздела ще намерите предпазни клапи по температура или налягане. Автоматични магнет вентили или ЮПС-си за допълнително захранване. Автоматичните обезвъздушители също не липсват. 

Предпазна техника

Налични 22 продукта.

Показани са 1-22 от общо 22 артикул(а)

Активни филтри

Цена 12,10 лв.

Предпазен мембранен клапан с размери от 1/2", 3/4" и 1" с работно налягане от -10 до 110 градуса.Клапана се използва в отоплителни системи, където протича основно вода, пара или газ.Предпазните клапани са фабрично настроени според избора Ви на бар, изцяло от месингово тяло с пластмасова ...

Цена 116,93 лв.

Регулируемият термостатичен смесителен вентил автоматично смесва топлата вода идваща от бойлера като регулира температурата и предпазва от изгаряне.Предлагаме един размер на 1/2 цол с вътрешни резби за присъединяване.

Регулируем диапазон на температурата - +30°C - +65°C

Цена 69,48 лв.

Редуцир вентил усилен модел на италианската марка Malgorani до 25 атмосфери.Използва се за редуциране на наляганетo в зададена инсталация.

Диапазон на изходното налягане: 0,5 - 6 bar / фабрична настройка 3 bar

Максимална работна температура : 80° C / 176° F

...
Цена 15,17 лв.

Предпазен мембранен клапан на 3bar и 6bar с присъединителни резби на 3/4 женско служи за предпазване на дадена инсталация от повишаване на налягането.Предпазните бароклапи са фабрично настроени с темепературен диапазон на работа от -10 до 110 градуса.

Цена 164,30 лв.

Самопочистащ филтър се предлага в два размера 1" и 1 1/4.Филтъра е оборудван с кранче за източване на утайката с отвори за поставяне на манометри за контрол на входа и изхода на филтъра.Преднанзанчен за водопроводни системи, кладенци, сондажи, отоплителни и климатични системи.

Цена 18,38 лв.

Месингов възвратен вентил намира приложение във водоснабдителни системи.Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система.