Сортирай по

избери размер

избери размер

Присъединяване

Присъединяване

Диапазон на налягането

Диапазон на налягането

Вид резба

Вид резба

градуси

градуси

състояние

състояние

Мощност на ЮПС

Мощност на ЮПС

Предпазна техника

Предпазните техники и уреди са важен компонент във всяко начинание свързано с отопление, климатизация, соларни системи и други. В раздела ще намерите предпазни клапи по температура или налягане. Автоматични магнет вентили или ЮПС-си за допълнително захранване. Автоматичните обезвъздушители също не липсват. 

Предпазна техника

Налични 24 продукта.

Показани са 1-24 от общо 24 артикул(а)

Активни филтри

Цена 12,10 лв.

Предпазен мембранен клапан с размери от 1/2", 3/4" и 1" с работно налягане от -10 до 110 градуса.Клапана се използва в отоплителни системи, където протича основно вода, пара или газ.Предпазните клапани са фабрично настроени според избора Ви на бар, изцяло от месингово тяло с пластмасова ...

Цена 125,80 лв.

Регулируемият термостатичен смесителен вентил автоматично смесва топлата вода идваща от бойлера като регулира температурата и предпазва от изгаряне.Предлагаме един размер на 1цол с външни резби за присъединяване.

Регулируем диапазон на температурата - +30°C - +65°C

Цена 116,93 лв.

Регулируемият термостатичен смесителен вентил автоматично смесва топлата вода идваща от бойлера като регулира температурата и предпазва от изгаряне.Предлагаме един размер на 1/2 цол с вътрешни резби за присъединяване.

Регулируем диапазон на температурата - +30°C - +65°C

Цена 69,48 лв.

Редуцир вентил усилен модел на италианската марка Malgorani до 25 атмосфери.Използва се за редуциране на наляганетo в зададена инсталация.

Диапазон на изходното налягане: 0,5 - 6 bar / фабрична настройка 3 bar

Максимална работна температура : 80° C / 176° F

...
Цена 15,17 лв.

Предпазен мембранен клапан на 3bar и 6bar с присъединителни резби на 3/4 женско служи за предпазване на дадена инсталация от повишаване на налягането.Предпазните бароклапи са фабрично настроени с темепературен диапазон на работа от -10 до 110 градуса.

Цена 164,30 лв.

Самопочистащ филтър се предлага в два размера 1" и 1 1/4.Филтъра е оборудван с кранче за източване на утайката с отвори за поставяне на манометри за контрол на входа и изхода на филтъра.Преднанзанчен за водопроводни системи, кладенци, сондажи, отоплителни и климатични системи.

Цена 13,38 лв.

Месингов възвратен вентил намира приложение във водоснабдителни системи.Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система.