Профилни колектори

Профилните разпределителни колектори може да ги разглеждаме като един от важните компоненти при изграждането на системи с желателна точност на хидравличните съпротивления. Те се монтират на главен щранг в отоплителната или ВиК мрежата. Служи да може да подавате топлоносителя или водата до всеки консуматор по отделно. В нашият сайт ще намерите колектори от следните видове: бронзови профилни колектори 3/4",1" и 11/4" с отвори за тръбата 1/2", Щамповани профилни колектори с присъединяване 24*19 и размери 3/4" и 1", Профилни колектори с адаптори или дебитомери подходящи за подово отопление. Предлагаме Ви наистина голяма гама на разумни цени, като при по-големи поръчки правим абонаментни карти с отстъпки.  

Профилни колектори

Налични 14 продукта.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Цена 13,86 лв.

Щампован колектор с вентили на 1" и изводи за адаптор на 24x19 правилно ще разпределят притока на топлина във Вашите радиатори.Имате избор от три вида разпределителни извода на два, три и четири.

Цена 16,13 лв.

Профилен колектор с вентили и адаптори 1" x 16*2 е готов комплект за монтиране в отоплителната система.При нас имате възможност да изберете колектора от два до десет извода.

Цена 37,23 лв.

Профилен колектор за ел. задвижка на 1"е незаменима част за качествено изпълнение на подово отопление.Размера на манифолта е 1" с женски резби за свързване от двата края, а всеки извод за присъединяване към многослойна тръба е със стандартен размер за адаптор 24*19.

Цена 43,90 лв.

Профилен колектор с дебитомер на 1" е незаменима част за качествено изпълнение на подово отопление.Размера на манифолта е 1" с женски присъединителни резби от двата края и със стандартни изводи за адаптори на 24*19.

Цена 2,22 лв.

Колекторна тапа изработен изцяло от месинг служи да затапва свободните изводи на профилен колектор в отоплителната инсталация. Резбата на тапата е мъжка с размери на 3/4", 1" и 1 1/4".

Цена 1,75 лв.

Колекторна редукция от месинг служи като редуктивен преход от профилен колектор за свързване на автоматичен обезвъздушител или сферичен кран в централното отопление в системата. Изключително компактен фитинг на отоплението с женски изводи на 1/2 за обезвъздушител и два размера с мъжка резба ...

Цена 4,44 лв.

Колекторен накрайник от месинг е краен елемент разпределителния колектор в отоплителната инсталация.Този вид редукционен тройник е изграден от три извода с възможност за избор от различни размери.