Котли и камини

Котли и камини

Голяма гама от котли и пелетни горелки. Заложихме на гарантирани производители на котли и камини на пелети.

Котлите са стоманени с много добър топлообмен.Стоманените котли са пригодени за твърдо гориво или пелетна горелка. Така имате свободата да избирате какво да горите. Входовите врати на горивната камера са проектирани за да може лесно и бързо да монтирате горелка на пелети.

Пелетните ни камини са с най-модерни управления на FUMIS Словения. Не предлагаме най-евтините камини но цена качество е много добре сметнато. Предлагаме масови марки за хора с ограничен бюджет. Което не значи най-евтини. Това означава ,че сме избрали производител Alfaplam който е събрал най-нужното за да работи камината. Имаме и марка Kuzeymak която е за по-взискателни клиенти. Те са с топ циркулационна помпа, италиански разширителен съд , уникален собствено софтуерно и хардуерно решение. Имат опция автоматично почистване както на горивната камера така и на въздуховоди. Или вече няма да имате нужда от прахосмукачка.  Тези камини ще задоволят капризите на всеки радиатор

Горелките на пелети за котли са с много добро качество и имаме много монтирани от моделите в изложени в сайта. Отоплението на дома Ви вече е лесна и чиста работа. Горещо Ви препоръчваме горелките GREEN FIRE които могат да горят и слънчогледови пелети. Уникално българско качество уникална изработка. Много корави машини. 

Котли и камини

Налични 55 продукта.

Показани са 1-39 от общо 55 артикул(а)

Активни филтри

Цена 5,33 лв.

Алуминиев преход за алумниниев въздуховод служи за редуциране от един размер в друг при изграждане на климатични и вентилационни инсталации. При нас можете да намерите следните редукции: Ф100/Ф110,  Ф100/Ф120,  Ф100/Ф125,  Ф100/Ф130, Ф110/Ф120,  Ф110/Ф125,  Ф110/Ф130 и  Ф120/Ф130.

Цена 23,26 лв.

Неръждаема коминна розетка на ф80 служи за прикриване на отвор в стената или в комина.Захващането към стената става непосредстено с периферията,в която присъединявате коминен елемент на ф80.

Цена 24,62 лв.

Неръждаема коминна розетка на ф130 служи за прикриване на отвор в стената или в комина.Захващането към стената става непосредстено с периферията,в която присъединявате коминен елемент на ф130.

Цена 20,25 лв.

Неръждаема коминна розетка на ф80 служи за прикриване на отвор в стената или в комина.Захващането към стената става непосредстено с периферията,в която присъединявате коминен елемент на ф80.

Цена 4665,60 лв.

Пелетен котел с вграден бункер за 7 чувала по 15кг пелети. С едно зареждане изкарвате минимум 2 дена. Напълно атвоматизирано горене с перфектен топлообмен. Чугунена горивна чаша. Модела е снабден с циркулационна помпа и разширителен съд. Управлението му е на FUMIS 

Цена 10290,00 лв.

Автоматичен пелетен котел Kozlusan Propel Profesional 40kW, оборудван с: циркулационна помпа на отоплителния агент, разширителен съд, манометър, предпазен клапан, дистанционно управление, горелка от неръждаема стомана, автоматично почистване на горелката, почистване, A+, автоматично премахва ...

Цена 3528,00 лв.

Пелетна камина с водна риза Fornello Rossi Camino 15 на Kozlusan. Благодарение на конструкцията си със стъклена врата, той отоплява помещението, в което е монтиран отоплителния агент за отопление на останалите помещения. Предлага се в бял цвят само!

Цена 3705,00 лв.

Пелетна камина с водна риза Fornello Rossi Camino 25 на Kozlusan. Благодарение на конструкцията си със стъклена врата, той отоплява помещението, в което е монтиран отоплителния агент за отопление на останалите помещения. Предлага се в бял цвят само!

Цена 2800,00 лв.

Пелетна горелка с автоматично самопочистване посредством вътрешен шнек и вентилатор на максимална мощност, предотвратяващи образуването на шлака

Консумация на гориво: 4 до 12 кг./ч.

Горивна камера: Ф 170 мм, L 270 mm

Размери (LxWxH): 660х290х380 mm

Цена 4544,07 лв.

Пелетен котел Rossi Camino Compact 35 Kw е автоматичен пелетен котел с ръчно почистване на горелката и топлообменника. Котелът може да бъде свързан към радиатори, подово отопление, бойлер или буферен съд. Предлага се само в бял цвят!

Цена 2500,00 лв.

Пелетна горелка с автоматично самопочистване посредством вътрешен шнек и вентилатор на максимална мощност, предотвратяващи образуването на шлака

Консумация на гориво: 2 до 8 кг./ч.

Горивна камера: Ф 155 мм, L 250 mm

Размери (LxWxH): 580х250х380 mm