Котли и камини

Котли и камини

Голяма гама от котли и пелетни горелки. Заложихме на гарантирани производители на котли и камини на пелети.

Котлите са стоманени с много добър топлообмен.Стоманените котли са пригодени за твърдо гориво или пелетна горелка. Така имате свободата да избирате какво да горите. Входовите врати на горивната камера са проектирани за да може лесно и бързо да монтирате горелка на пелети.

Пелетните ни камини са с най-модерни управления на FUMIS Словения. Не предлагаме най-евтините камини но цена качество е много добре сметнато. Предлагаме масови марки за хора с ограничен бюджет. Което не значи най-евтини. Това означава ,че сме избрали производител Alfaplam който е събрал най-нужното за да работи камината. Имаме и марка Kuzeymak която е за по-взискателни клиенти. Те са с топ циркулационна помпа, италиански разширителен съд , уникален собствено софтуерно и хардуерно решение. Имат опция автоматично почистване както на горивната камера така и на въздуховоди. Или вече няма да имате нужда от прахосмукачка.  Тези камини ще задоволят капризите на всеки радиатор

Горелките на пелети за котли са с много добро качество и имаме много монтирани от моделите в изложени в сайта. Отоплението на дома Ви вече е лесна и чиста работа. Горещо Ви препоръчваме горелките GREEN FIRE които могат да горят и слънчогледови пелети. Уникално българско качество уникална изработка. Много корави машини. 

Котли и камини

Активни филтри

Цена 4665,60 лв.

Пелетен котел с вграден бункер за 7 чувала по 15кг пелети. С едно зареждане изкарвате минимум 2 дена. Напълно атвоматизирано горене с перфектен топлообмен. Чугунена горивна чаша. Модела е снабден с циркулационна помпа и разширителен съд. Управлението му е на FUMIS 

Цена 8,06 лв.

Огнеупорен силикон устойчив на изключително високи температури  до 1200 градуса.Подходящ за приложение при камини, фурни, пещи, котли, парни тръби. Не съдържа асбест. Отлично слепва към метал, дърво, различни сплави и бетон.Предлага се в разфасовка от 310 мл, цвят черен.

Цена 4544,07 лв.

Пелетен котел Rossi Camino Compact 35 Kw е автоматичен пелетен котел с ръчно почистване на горелката и топлообменника. Котелът може да бъде свързан към радиатори, подово отопление, бойлер или буферен съд. Предлага се само в бял цвят!

Цена 3705,00 лв.

Пелетна камина с водна риза Fornello Rossi Camino 25 на Kozlusan. Благодарение на конструкцията си със стъклена врата, той отоплява помещението, в което е монтиран отоплителния агент за отопление на останалите помещения. Предлага се в бял цвят само!

Цена 3528,00 лв.

Пелетна камина с водна риза Fornello Rossi Camino 15 на Kozlusan. Благодарение на конструкцията си със стъклена врата, той отоплява помещението, в което е монтиран отоплителния агент за отопление на останалите помещения. Предлага се в бял цвят само!

Цена 10290,00 лв.

Автоматичен пелетен котел Kozlusan Propel Profesional 40kW, оборудван с: циркулационна помпа на отоплителния агент, разширителен съд, манометър, предпазен клапан, дистанционно управление, горелка от неръждаема стомана, автоматично почистване на горелката, почистване, A+, автоматично премахва ...