Бойлери и буфери

Бойлери и буфери с различни литражи, материал и предназначение. Предлагаме и високообемни неръждаеми бойлери с две серпентини. Буферните съдове ще Ви паснат добре с отоплителната и слънчева система. За дома имаме и малки електрически бойлери. Марката на която залагаме е Елдом инвест Варна. А големите неръждаеми са си наш внос и разработка. 

Бойлери и буфери

Активни филтри

Цена 135,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом с метална батерия и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 24,75 лв.

Емайлиран фланец предназначен за електрически бойлер на Елдоминвест с два отвора за нагревател 16мм

Дължина на тръба : 29см

Диаметър на тръба: 8мм

Размери на елипса : дължина 12см диаметър 95мм

Отвор на анодна защита : 10мм

Цена 1209,00 лв.

Комбинирани стоящи бойлери емайлирани с една серпентина на Елдоминвест.  Предлага се в следните литражи от 150л, 200л, 300л и 500л с 5г гаранция на водосъдържателя и 3г на електрическата част.

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 1229,00 лв.

Комбинирани стоящи бойлери емайлирани с две паралелни серпентини на Елдоминвест. Предлага се в следните литражи от 200л, 300л и 500л с 5г гаранция на водосъдържателя и 3г на електрическата част.

Цена 265,00 лв.

Енергоспестяващи електрически бойлери за стена на ЕЛДОМИНВЕСТЩе намерите различни литражи започващи от 30 до 200литра от падащото меню.Електрическите бойлери са емайлирани предназначени за вертикален монтаж и с опция ...

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 155,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 309,00 лв.

Електрически бойлер за стена модел ЕВРИКА със сухи два нагревателя на ЕЛДОМИНВЕСТ . От този модел бойлер се предлага само в два литража 50л и 80литра.Идеалното решение за варовити и меки води.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 489,00 лв.

Комбинирани бойлери за стенаПредлагаме от избор 80л с номинална мощност 2Kw , 100л и 120л с номинална мощност 3Kw с една серпентина лява/ дясна за хоризонтален монтаж и емайлиран.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 1505,00 лв.

Моделите от тази серия са с увеличена площ на топлобменника и са изключително подходящи за работа с нискотемпературни източници на енергия като термопомпени системи или соларни инсталации

Цена 489,00 лв.

Комбинирани бойлери за стена . От този модел бойлер предлагаме само 80 литра с лява/дясна серпентина предназначен за хоризонтален монтаж, емайлиран с номинална мощност 2Kw.