Бойлери и буфери

Бойлери и буфери с различни литражи, материал и предназначение. Предлагаме и високообемни неръждаеми бойлери с две серпентини. Буферните съдове ще Ви паснат добре с отоплителната и слънчева система. За дома имаме и малки електрически бойлери. Марката на която залагаме е Елдом инвест Варна. А големите неръждаеми са си наш внос и разработка. 

Бойлери и буфери

Налични 55 продукта.

Показани са 1-39 от общо 55 артикул(а)

Активни филтри

Цена 19,25 лв.

Терморегулатор за бойлер с врътка

Термостат с външно регулиране и термозащита

Работно напрежение - 220V

Температурен диапазон от 10 до 80°C

Размер на капиляра - Ф6×250мм

Свързване с пера 2xNC  6.3x0.8 мм

Цена 179,00 лв.

Проточен бойлер за комбиниран монтаж на Елдом с функционален душ с конзола. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 125,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В7 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 109,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В4 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 1835,00 лв.

Тези модели са с два топлообменника с увеличена площ и са изключително подходящи за работа с два нискотемпературни източника на енергия като термопомпена система и соларна инсталация.

Цена 319,00 лв.

Енергоспестяващи електрически бойлери,  емайлиран за хоризонтален монтаж на ЕЛДОМИНВЕСТ . От този модел се предлага избор от изводи - леви или десни както и литраж от 50л и 80литра.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 1505,00 лв.

Моделите от тази серия са с увеличена площ на топлобменника и са изключително подходящи за работа с нискотемпературни източници на енергия като термопомпени системи или соларни инсталации

Цена 489,00 лв.

Комбинирани бойлери за стена . От този модел бойлер предлагаме само 80 литра с лява/дясна серпентина предназначен за хоризонтален монтаж, емайлиран с номинална мощност 2Kw.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 489,00 лв.

Комбинирани бойлери за стенаПредлагаме от избор 80л с номинална мощност 2Kw , 100л и 120л с номинална мощност 3Kw с една серпентина лява/ дясна за хоризонтален монтаж и емайлиран.

Цена 155,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.