Стоманени котли

Котли за твърдо гориво. с възможност за монтаж на пелетна горелка. Котлите се позват при домакинства които искат да комбинират горене на дърва, въглища и пелети. Котлите са с много добра изработка и са три ходови. Изработени от дебела жароустойчива стомана. Котлите предлагани в сайта имат допълнителна вратичка за пелетна горелка. Стонени котли с три входа на димните газове. Триходовите стоманени котли са подходящи за горелки защото преобразуват най-добре отходните димни газове в топлина.

Стоманени котли

Налични 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

Цена 5400,00 лв.

Пелетен котел с вграден бункер за 7 чувала по 15кг пелети. С едно зареждане изкарвате минимум 2 дена. Напълно атвоматизирано горене с перфектен топлообмен. Чугунена горивна чаша. Модела е снабден с циркулационна помпа и разширителен съд. Управлението му е на FUMIS 

Цена 8,06 лв.

Огнеупорен силикон устойчив на изключително високи температури  до 1200 градуса.Подходящ за приложение при камини, фурни, пещи, котли, парни тръби. Не съдържа асбест. Отлично слепва към метал, дърво, различни сплави и бетон.Предлага се в разфасовка от 280 мл, цвят черен.

Цена 83,00 лв.

Прахосмукачка за пепел. Прахосъбирател метален черен мат. Маркуч високо температурен с метален накрайник. Мощност 800 W 18L със сменяем филтър. Дължината на маркуча е 100 см. Метални скоби на капака. Служи за почистване на остатъчни материали при горене на пелет, дърво и въглища. Да не се ...

Цена 106,00 лв.

Прахосмукачка за пепел. Маркуч високо температурен с метален накрайник. Мощност 800 W 20L със сменяем филтър. Дължината на маркуча е 100 см. Метални скоби на капака. Служи за почистване на остатъчни материали при горене на пелет, дърво и въглища. Да не се засмукват все още тлеещи частици!