Сортирай по

избери размер

избери размер

Структура

Структура

Нипел тяло

Нипел тяло

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

Радиаторни кранове

Радиаторни кранове в много разновидности. Предлагаме и термоглави за по-голяма икономия на гориво. Отоплението е икономично с радиаторните вентили на доказани марки като FORNARA, LUXOR, HERZ

Радиаторни кранове

Налични 15 продукта.

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Активни филтри

Цена 8,33 лв.

Радиаторен кран прав или ъглов секретен с комплект адаптор за многослойна тръба с размер на ф16.Кранът се управлява ръчно за спиране на водния поток в отоплителната инсталация.

Цена 13,13 лв.

Терморегулатор с течен агент и 5 степени за регулиране на топлния поток в отоплителното тяло.Произведен в Италия и е подходящ за монтаж на всички видове радиаторни кранове за терморегулатор.

Цена 2,35 лв.

Адаптор за многослойна тръба с алуминиева вложка на ф16, ф18 и ф20.Перфектно приляга на всеки преход или фитинг с прсъединителен размер 24*19.Лесна смяна при нужда и силиконовите пръстени са високотемпературни.

Цена 14,04 лв.

Радиаторен кран прав или ъглов за термоглава и за адаптор с присъединителна резба 24*19.Топлинният поток в отоплителното тяло може да се регулира с помощта на монтирания терморегулатор.

Цена 17,07 лв.

Кран радиаторен аксиален за терморегулатор и за адаптор с присъединителен размер 24*19.Кранът се монтира по хоризонтала на радиатора както и терморегулатора, с който ще регулирате топлинния поток на радиатора.

Цена 9,96 лв.

Терморегулатор за регулиране на потока на топлата вода с течен агент М30x1.5 на THS THERMOSTYLE.Температурен обхват: 6 - 28 градуса , удобен за настройка и заключване на степента на температурата.