Неръждаеми крепежи

В подкатегория Неръждаеми крепежи имате избор от разнообразни крепежи като неръждаеми болтове с частична или цяла резба, видове шайби, гайки и шпилки изцяло от неръждаема стомана и други. С различното си приложение и захват на неръждаемите крепежи ще си осигурите здрава и надеждна конструкция. 

При нас също можете да поръчате крепежни елементи и на бройка!

Неръждаеми крепежи

Активни филтри

Цена 0,07 лв.

DIN 985 Стопорна гайка от неръждаема стомана А2 , шестостенна, с неметална вложка и размери започващи от 4мм до 16мм.Цената е за бройка с ДДС! 

Материал: неръждаема стомана 

Температурен диапазон: -50 ° C до + 120 ° C

Цена 0,04 лв.

Федер или още нарична пружинна шайба от неръждаема стомана А2 с размери започващи от 4мм до 20мм.Обявената цена е за бройкас ДДС! Можете да направите запитване за цени и размери като се свържите с нас.

Цена 0,04 лв.

Шайба подложна с широка периферия от неръждаема стомана А2 за предпазване на повърхности при съединяване със скрепителни елементи.Избор от размери на 4мм до 20мм.Обявената цена е за бройка с ДДС!

Цена 2,89 лв.

Неръждаема скоба за метално въже намира приложение за захващане на метални въжета и кабели с диаметър 3мм. Скобата е снабдена с два резбовани водача под формата на винтове, гайки за пристягане.Обявената цена е за брой!

Цена 2,33 лв.

Неръждаема скоба за стоманено въже намира приложение за захващане на метални въжета и кабели с диаметър 5мм. Скобата е снабдена с два резбовани водача под формата на винтове, гайки за пристягане. Обявената цена е за брой!

Цена 3,44 лв.

Неръждаема скоба за стоманено въже намира приложение за захващане на метални въжета и кабели с диаметър 6мм. Скобата е снабдена с два резбовани водача под формата на винтове, гайки за пристягане. Обявената цена е за брой!

Цена 3,44 лв.

Неръждаема скоба за стоманено въже намира приложение за захващане на метални въжета и кабели с диаметър 8мм. Скобата е снабдена с два резбовани водача под формата на винтове, гайки за пристягане. Обявената цена е за брой!