Слънчеви колектори

Всички видове слънчеви колектори за затопляне на вода. Спестяващи пари от сметките за ток слънчеви колектори. Предлагат се много от познатите вакуум тръбни или плоски селективни колектори. Всички продукти са сертифицирани и с гаранция. Отстъпки за редовни клиенти. Възобновяемата енергия ще опази нашата природа за поколенията след нас и ще Ви спести доста пари. 

Слънчеви колектори

Активни филтри

Цена 538,20 лв.

Плосък слънчев колектор с призматично стъкло за вертикален монтаж и площ 1,5 м2 произведен в Гърция!Колектора е изработен по най-високи европейски стандарти с медна серпентина ,подсилена алуминиева оребрена рамка с анти - коризационно покритие и високоселективно покритие , поглъщащо над 95% ...

Цена 1101,60 лв.

Слънчев колектор под налягане със сухи вакуум тръби. Пълен комплект готов за монтаж.Тази система слънчев колектор е 100литрова с 24 месеца гаранция от нас и още 36 месеца от производител!

Цена 26,00 лв.

Вакуум тръба е резервна част, която е подходяща за вакуумни тръбни слънчеви колектори. Тръбите са изградени от двойно боросиликатно стъкло. 

Не е възможно да се изпрати по бройка с куриерската услуга, тъй като тръбите пристигат повредени.

Куриерската фирма счита продукта за ...

Цена 2,50 лв.

Силиконово уплътнение за слънчев колектор от отворен тип са високоустойчиви и устойчиви на температурни промени в системата.

Предлаганите размери от падащото меню са предназначени за уплътняване на вакуум тръби с диаметър ф47 и ф58, а по-малките размерите ф18 и ф24 са предназначени за ...

Цена 1548,00 лв.

Слънчев колектор с вакуум тръби и вграден бойлер под налягане. Колектор със сухи тръби.  Пълен комплект готов за монтаж. Системата е 150литрова с 24 месеца гаранция от нас.

Цена 2,80 лв.

Силиконов протектор служи да защити вакуумна тръба от навлизане на прах , както и в същото време предава и декоративна визия.

Цвят : черен

От падащото меню можете да изберете два варианта силиконов протектор за :

1. Вакуум тръба с диаметър Ф47 и дължина ...

Цена 849,60 лв.

Плосък слънчев колектор с призматично стъкло за вертикален монтаж и площ 2,6 м2 произведен в Гърция! Колекторът е изработен по най-високи европейски стандарти с медна серпентина ,подсилена алуминиева оребрена рамка с анти - коризационно покритие и високоселективно покритие , поглъщащо над 95% ...

Цена 2010,30 лв.

Слънчев колектор вакуум тръбен с 200 литров бойлер под налягане.  Колектор със сухи тръби.  Пълен комплект готов за монтаж с усилена стойка. Системата е 200литрова с 24 месеца гаранция от нас и още 36 месеца от производител!

Цена 5,40 лв.

Тръбодържач за вакуумни тръби в слънчеви колектори на самотек.

От падащото меню можете да изберете два размера за :

1. Вакуум тръба с диаметър Ф47 и дължина 1500мм

2. Вакуум тръба с диаметър Ф58 и дължина 1800мм

Цена 644,40 лв.

Плосък слънчев колектор с призматично стъкло за хоризонтален монтаж и площ 1,5м2 произведени в Гърция!Колектора е произведен по най-високи европейски стандарти с медна серепнтина тип арфа, подсилена алуминиева оребрена рамка с анти - коризационно покритие и високо селективно покритие ...

Цена 4,50 лв.

Тапа за слънчев колектор на самотек

Предлага се избор от два размера за:

1. Вакуум тръби с диаметър Ф47 и дължина 1500 - предназначена е металната тапа

2. Вакуум тръби с диаметър Ф50 и дължина 1800 - предназначена е пластмасовата тапа

Цена 790,20 лв.

Плосък слънчев колектор с призматично стъкло за хоризонтален монтаж и площ 2м2 произведени в Гърция!Колектора е произведен по най-високи европейски стандарти с медна серепнтина тип арфа, подсилена алуминиева оребрена рамка с анти - коризационно покритие и високо селективно покритие поглъщащо ...

Цена 7,00 лв.

Гилза за слънчев колектор за затворена система с кондензатор Ф14мм. При поставяне топлинната тръба остава свободно движеща една в друга с гилзата, за да бъдат компенсирани различните температурни разлики. 

Дължина : 77мм 

Вътрешен диаметър : 14мм

Цена 993,60 лв.

Плосък слънчев колектор с призматично стъкло за хоризонтален монтаж и площ 2,6м2 произведени в Гърция! Колектора е произведен по най-високи европейски стандарти с медна серепнтина тип арфа, подсилена алуминиева оребрена рамка с анти - коризационно покритие и високо селективно покритие ...

Цена 12,00 лв.

Държач за вакуум тръби с топлинна тръба за слънчев колектор от затворен тип.

Материал: поликарбонат

Предназначен за вакуум тръба с диаметър Ф58 и дължина 1800мм

Цвят : черен 

Цена 915,30 лв.

Плосък слънчев колектор със селективно покритие и медна спираловидна меандрова серпентина за вертикален и хоризонтален монтаж с площ 2м2, произведен в Гърция. Колекторът постига високо ефекитвност при принудителни циркулационни системи, благодарение на специалната обработка от нано покритие ...

Цена 3,20 лв.

Силиконова тапа е резервна част за медна топлинна тръба, която се използва в слънчеви колектори със сухи тръби. 

Използва се във вакуумна тръба с диаметър Ф58 и дължина на тръбата 1800мм

Цена 1117,80 лв.

Плосък слънчев колектор със селективно покритие и медна спираловидна меандрова серпентина за вертикален и хоризонтален монтаж с площ 2,6м2, произведен в Гърция. Колекторът постига високо ефективност при принудителни циркулационни системи, благодарение на специалната обработка от нано покритие ...

Цена 20,00 лв.

Медна топлинна тръба е предназначена за слънчеви колектори със сухи тръби Heat Pipe. Побира се в тръба с диаметър Φ58 мм и дължина 1800 мм. 

Предлага се избор от два вида кондензатори с диаметър на пъпката 14мм и 24мм. 

Цена 57,00 лв.

Нагревател за слънчев вакуум тръбен колектор под налягане, с вграден краен изключвател. 

Мощност 1500 W

Напрежение 220 V.

Присъединяване 3/4"М.

Самоизключва се на 70 градуса

Цена 29,00 лв.

Анодна защита е пригодена за бойлери на вакуум тръбни колектори, който служи да се осигури отлагания вътре в резервоарите.

Забележка: Не поддържането на защитния анод може да доведе до очакване на повреда от корозия.

Присъединителен външен размер на 3/4

Дължина на тялото ...

Цена 69,30 лв.

Предпазен клапан по температура и налягане използван в системи с термална вода. Клапанът гарантира, че налягането на течностите вътре не надвишава наложените граници, а именно максималното налягане от 6 бара и температурата от 90°C. Когато мощността на течността под налягане е по-висока, ...

Цена 52,80 лв.

Монтажен инструмент на гъвкава неръждаема тръба, служи за челосване на двата края на неръждаема тръба. След като и двата края на неръждаема гофрирана тръба са сплескани лесно можете да поставите холендровите гайки.

Монтажен инструмент се предлага в 4 размера за неръждаема тръба:

...
Цена 5,90 лв.

Неръждаема гофриран тръба SUS304, се използва за различни цели в областта за монтажа на отоплителни, слънчеви, газови и други инсталации. Издържа на висока температура и може да се огъва във всички форми. 

Работна температура -50 +450°C

материал: неръждаема стомана

...
Цена 3,14 лв.

Холендрова гайка за неръждаема гъвкава тръба.

Посочената цена е за 1брой комплект в който е включен: гайка, уплътнение от клингерит и фиксатор.

Комбинира се с размери на неръждаема тръба както следва:

Неръждаема гофрирана тръба DN12 - 1/2" 

Неръждаема гофрирана ...

Цена 118,80 лв.

Диференциален термостат tSol Delta е специализирано устройство за управление на топлообмена между слънчев колектор и бойлер. Той осигурява оптимална работа на соларната система, като следи за аварийни ситуации, предотвратявайки потенциално опасни последствия за нея.

Има 2 релейни ...

Цена 135,00 лв.

Диференциален термостат с три датчика е специализирано управление за топлообмена между слънчев колектор и бойлер. Той осигурява оптимална работа на системата и следи за аварийни ситуации.

Цена 192,00 лв.

Соларен контролер SR208 използван в слънчеви колектори, който чрез включените в пакета 3 температурни сензора стартира и спира рециркулационната помпа в зависимост от определени предварително зададени температури.

Цена 346,00 лв.

Контролер за слънчева сплит система SR618C6 е предназначен за решаване на задачи за наблюдение на непрекъснатата работа на слънчеви системи за различни цели, осигуряване на допълнително производство на топлинна енергия чрез автоматично управление на времето на работа на системата, както и за ...