Химия Akfix

 Ние предлагаме полиуретанови пяни, силикони, уплътнители, лепила, спрейове на “AKFIX”, който с дълготрайните си качества и свойства затвърди позициите си на българския пазар със съотношението цена – качество.

Химия Akfix

Налични 31 продукта.

Показани са 1-31 от общо 31 артикул(а)

Активни филтри

Цена 1,99 лв.

Лепило универсално Akfix 202 Контакт е подходящо за употреба върху кожа, гума, плат, хартия, порцелан, бакелит, ПДЧ, МДФ и др. Повърхностите трябва да бъдат добре почистени и обезмаслени. Лепилото се нанася върху двете повърхности и след 15-20 минути се притискат една към друга. Предлага се в ...

Цена 3,90 лв.

Индустриалните кърпички Akfix са подходящи за бързо и ефективно почистване на замърсявания от невтвърдени като лепила, бои, полиуретанови пяни, силикони, грес, смазки и масла.Предлага се в опаковака от 20 броя кърпички.

Цена 2,90 лв.

Akfix силикон универсален 100Е е лесен за нанасяне. Отличава се с широк спектър на приложение върху почти всички непорести материали като стъкло, керамика, дърво и др. Идеален при уплътняване и херметизация около врати и прозорци, за периферни уплътнения на кабелни канали и тръбопроводи.

Цена 0,85 лв.

Универсалното секундно лепило DECOREX се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности.Предлага се в разфасовка от 3гр.

Цена 4,10 лв.

A40 MAGIC е висококачествен аерозолен спрей със специална формула за почистване, смазване, отстраняване на влага, премахване на ръжда, разхлабване на клеясали съединения. Предлага се в разфасовка от 200мл.

Цена 4,50 лв.

Akfix R110 почиства и обезмаслява омаслените части на двигателя, спирачната система, зъбни колела и други съединения. Разлага остатъци от смоли, лепила или уплътнители. Предлага се в разфасовка от 500мл.

Цена 4,50 лв.

Akfix 705 е професионално лепило, предназначено за фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо е за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Състои се от два компонента - адхезивен компонент и активатор. Предлага се в опаковка : 200 мл + 65 гр!

Цена 4,65 лв.

 Спрей Akfix E80 е силиконов лубрикант с широко приложение.Използва се като смазващо средство и средство за защита от триене, полира изделия от кожа, автотапицерия, смазва гума, пластмаса, каучук.Предлага се в разфасовка от 400мл.

Цена 9,70 лв.

Уплътнител Akfix P645 автомобилен и строителен е предназначен за уплътняване и свързване на фуги в бетон и други строителни материали, вентилационни канали, водосточни тръби, олуци и др. Използва се и за намаляване на вибрациите при всички типове работи по монтирането на листови стомани.

...
Цена 10,60 лв.

Еднокомпонентно полиуретаново лепило за дървесина което е подходящо за полагане върху всякакви видове дървестни плоскости към порести и непорести материали, като дърво, метал, бетон, пластмаси и много други.

Предлага се в разфасовка от 650мл.

Цвят: Светло кафяв

Цена 10,30 лв.

Полиуретанова пяна Akfix 806 е ръчна, еднокомпонентна, полиуретанова пяна със слабо разширение. Не се свива, притежава отлична адхезия към дърво, тухла, бетон и др. строителни материали. Осигурява висок коефициент на топло и звукоизолация.

Предлага се в разфасовка от 750мл.

Цена 10,30 лв.

Лепило за изолация Akfix 960P за пистолет е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости. Нанася се с пистолет за полиуретанова пяна!

Предлага се в ...

Цена 4,35 лв.

Използва се за смазване и за предотвратяване появата на ръжда върху всякакви метални части и повърхности като винтове, болтове, гайки, ключалки, панти и др.

Предлага се в разфасовка от 400мл.

Цена 6,10 лв.

Пяна за почистване и полиране на гуми Akfix R70 е подходящ за използване при всички видове автомобилни гуми, също така велосипеди, мотоциклети, микробуси, автобуси, товарни автомобили и други превозни средства.

Предлага се в разфасовка от 500мл.

Цена 5,05 лв.

Пяна с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци, изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

Предлага се в разфасовки от 300мл, 500мл, 750мл ръчна или пистолетна!

Цвят: ...

Цена 6,75 лв.

Притежава постоянна еластичност и има отлична адхезия към всички строителни материали като цимент, тухли, керамика, стъкло, дърво, поцинкована и боядисана ламарина и различни пластмаси.

Предлага се в разфасовка от 310 мл

Цвят : Сив

Цена 7,75 лв.

Akfix 900N е високоефективен неутрален силикон, който е специално създаден за свързване на огледалата във всички видове и размери, без да навреди на огледалото.

Предлага се в разфасовка от 310мл

Цвят: безцветен

Цена 5,45 лв.

Силикон за кухни и бани Akfix 100S се използва за уплътняване около вани, душ кабини, мивки и писоари. Подходящ за уплътняване във влажни складове и резервоари, за запълване на фуги в кухненски и санитарни помещения.

Предлага се в разфасовка от 280мл

Цвят: бял и безцветен

Цена 2,40 лв.

Силиконизиран уплътнител за прозорци и дограма Akfix AS606 може да се използва върху почти всички порести повърхности като тухла, бетон, дърво и др.

Предлага се в разфасовка от 310мл

Цвят: черен и сив

Цена 3,60 лв.

Монтажно лепило Течен пирон Akfix 310 Acrylic  е акрилно монтажно лепило, идеално за монтиране на дървени, декоративни и керамични елементи, пластмасови панели и орнаменти.

Предлага се разфасовка от 310мл

Цена 4,05 лв.

Силикона Akfix 100E е еднокомпонентен безцветен уплътнител, осигуряващ силна адхезия към всички непорести строителни материали и други повърхности.

Предлага се разфасовка от 280мл

Цвят: бял и безцветен

Цена 5,15 лв.

За запечатване на фуги в покривни елементи, комини, канализационни и водосточни тръби, улуци и др. Подходящ за спешни ремонти, дори и в дъждовно време. 

Предлага се в разфасовка от 310мл

Цвят : черен