ППР муфа с холендрова гайка

Артикул номер: Холендър S

4,42 лв.

ППР муфа с холендрова гайка, служи за свързване на полипропиленви тръби към фитинги с външна присъединителна резба. Изграден от висококачествен полипропилен с подвижна месингова гайка и уплътнител от силикон за свързване на водопроводни и отоплителни инсталации. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Месингова гайка с вътрешна резба

Цвят : сив

Избери размер
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ППР муфа с месингова холендрова гайка се използва при изграждане на водопроводна или отоплителна инсталация в жилищни сгради.

Монтира се изключително лесно и бързо към ППР тръба чрез метода на лепене, а месинговата гайка с вътрешна присъединителна резба се свързва към съответния фитинг с външна резба, с помощта на гаечен ключ

Изключително компактен преход, който може да се развива когато е необходимо и да се смени резбовото съединение. 

Предимства на муфа с холендрова гайка :

Ниска загуба на топлина, леко тегло, достъпна цена, налягане издържат до 25 бара са всички отличителни черти на нашите фитинги.

При производството на фитинги е използван полипропилен, екологичен и висококачествен материал, който отговаря на стандартите.

Материалът има ниска химическа реактивност, корозия, ръжда, варовикови отлагания не се образуват върху него.

С висококачествена производствена технология, нашите фитинги имат добра здравина и високи технически характеристики.

При правилно съхранение монтажът запазва първоначалната си форма, здравина, температура и химични свойства за дълго време.

Предлаганите от нас полипропилен фитинги надеждно фиксират тръбопроводните участъци един към друг, осигурявайки стабилност и дълготрайност на връзките.

10005813

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: