Смукателен маркуч 38мм

Артикул номер: 00703850

7,32 лв.

Смукателен маркуч за хидрофорни помпи

Външен диаметър 38мм.

Цолова резба за присъединяване : 1 1/2

Работно налягане : 6 bar

Дължина на маркуча 50 метра.

Специално оребрен за висока якост.

Посочената цена е за 1 линеен метър!

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Смукателен маркуч Ф38 е проектиран специално за ефективен транспорт на вода и течности.

Смукателен маркуч Ф38 е създаден с оглед на изискванията на различни индустрии, които изискват надеждни и издръжливи решения за транспорт на течности.

Серия F007N

Сертификат ICO 9001:2015

Армиран дизайн за издръжливост: Нашите смукателни маркучи са армирани, което им придава повишена издръжливост и устойчивост на външни влияния. Това ги прави подходящи за използване в различни условия и при разнообразни приложения. 

Подходящи за транспорт на вода и течности: Идеални за пренос на вода, хладилни течности, горива и други течни субстанции. Нашите маркучи осигуряват безопасен и ефикасен транспорт на течности в различни индустриални сфери. 

Висококачествени материали: Изработени сме от материали високоустойчиви на износване и корозия, гарантирайки дълъг експлоатационен живот на продукта. 

Гъвкавост и лесна маневреност: Гъвкавият дизайн на маркучите улеснява тяхната инсталация и маневриране, позволявайки лесен и прецизен транспорт на течности във вашите операции. 

Широка приложимост: Подходящи за различни индустрии като строителство, селското стопанство, промишлеността и други, нашите армирани смукателни маркучи са вашият надежден партньор в транспорта на течности.

Инвестирайте в качествени и надеждни армирани смукателни маркучи от нашия магазин и гарантирайте гладкото и безпроблемно функциониране на вашите операции. Благодарим Ви за доверието!

Производител PLEXISTAB

00703850

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: